Misterija vremena

SAL RACHEL ponovno u Hrvatskoj!

Cjelodnevna radionica: Misterija vremena
7. travnja – 3. svibnja 2018. godine
Bjelovar, Split, Rijeka, Zagreb, Čakovec
osobne konzultacije, radionice, predavanja

Cjelodnevna radionica: Razvijanje psihičkih i intuitivnih sposobnosti
Vrijeme: Subota 28. travanj od 9 do 17 sati
Mjesto:RIJEKA – Ganesha – Korzo 2a/IV

Cijena: 700 kuna

!POTREBNA PRIJAVA za radionicu na 098 710 300

O radionici:
jedan od najmisterioznijih dijelova života je nešto što većina nas uzima zdravo za gotovo: VRIJEME. U ovoj radionici, Sal i njegovi duhovni vodiči, Utemeljitelji i Arkturijanci, ući će detaljnije u prirodu vremena i kako ovladati njime. Informacije su praktične i inspirirajuće i uključuju materijal koji nikada prije nije predstavljen na Zemlji.

Budite spremni proširiti svoju svjesnost i primiti nove alate za dinamičan i ispunjavajući život. Radionica uključuje meditacije i kanaliziranja, kao i uvod u nove tehnike iscjeljivanja. Nije potrebno iskustvo iscjeljivanja vremenskom linijom, potrebna je volja za otpuštanjem starih sustava vjerovanja.

Neke od tema ove radionice se baziraju na Salovoj najnovijoj knjizi, “Misterij Vremena,” koja izlazi u travnju u Hrvatskoj.

RIJEKA – Osobne konzultacije – 25., 26. i 27. travanj 2018. godine
Mjesto: naknadno ćemo vas obavijestiti
Cijena: 60 min – 95 eura + 15 eura prijevod
Potrebna prijava na 098 710 300
Osobne konzultacije sa Sal Rachelom
Sal provodi vrlo zanimljiv način osobnih konzultacija gdje počinje sa općenitim “čitanjem” evolutivnog puta Vaše duše, te svrhom i misijom vašeg života, a zatim se koncentrira na vaša pitanja. Pitanja mogu biti osobna (zdravlje, djeca, partneri, posao, roditelji, duhovni put) ili univerzalna pitanja. Koristi se iscjeliteljskim tehnikama u svrhu bilo kojeg razrješenja vaših blokada, te kanaliziranje njegovih duhovnih vodiča.
Ponijeti sa sobom nešto da možete snimiti cijele konzultacije!
više na http://www.salrachele.com/readings.htm