Meditacija s ogledalom na TREĆE OKO

U ovoj meditaciji s ogledalom, vidjet ćete lica iz svojih prethodnih života, lica vanzemaljaca, vila, ljudi drugih rasa i iz drugih vremena. Možda ćete čak i vidjeti demonske slike, ali nemojte se bojati, jer vam one ne mogu naškoditi.

Prije nego što započnete bilo koju meditaciju, zaštite sebe i svoj dom.

Opustite se udišući duboko kroz nos, zadržavajući dah kratko u svom području solarnog pleksusa , a zatim polako otpustite dah kroz usta. Dok ovo radite, možete početi raditi vježbe opuštanja.

Spustite bradu do prsa, a zatim polako podignite glavu natrag. Zatim vratite glavu u uspravan položaj i polako pomičite glavu s jedne strane na drugu stranu jedno vrijeme. Vratite glavu u uspravan položaj.

Privucite bradu do prsa i počnite okretati glavu udesno, a zatim u drugu stranu. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta dok dišete duboko.

Vi ste gotovo spremni za početak meditacije. U ovom trenutku, zatvorite oči i zatražite od vaših duhovnih vodiča i anđela da vas zaštite tijekom meditacije. Oni željno čekaju da vam pomognu u svakom trenutku i više su nego sretni da vam mogu pomoći.

Vizualizirajte lijepu bijelu svjetlost koja zrači iz središta vašeg tijela i polako se proteže prema van kako bi vas prekrila od glave do pete. Pokušajte osjetiti tu svjetlost kako ulazi sve vaše ekstremitete. To je vaša božanska iskra koja će vas zaštititi.

Možete proširiti ovo svjetlo koliko god želite. Često je proširim da pokrije moju sobu, zatim moj dom, grad, državu, zemlju, planetu, galaksiju i svemir.

Možete iskušati i razne druge tehnike.

Nakon što ste se zaštitili, stavite ogledalo ispred sebe, zapalite svijeću i ugasite svjetla.

Usredotočite se na točku na svom licu između očiju, gdje bi se trebalo nalaziti 3. oko. Zbog polumraka sobe, oči će vam gubiti povremeno fokus i to je sasvim normalno i očekivano. Pokušajte izbjeći pretjerano treptanje, jer u takvom stanju pojavit će se lica.

Vaše Treće oko počet će se otvarati i otkrivati lica. Mnogo puta, vidjet ćete lica muškaraca i žena, lica različitih etničkih skupina, rasa, a ponekad i subjekte demonskog izgleda. Ne bojte se. Ove opake osobe ne mogu vam naškoditi, a oni zapravo mogu biti samo mračni dio vas ili mogu jednostavno testirati vašu duhovnost.

Ako osjetite negativnu energiju od njih, uvijek možete zatražiti da odu, a zatim se ponovno zaštitite kao što ste učinili prije nego što ste započeli ovu meditaciju.

U mom vlastitom iskustvu tijekom ove meditacije na 3. oko s ogledalom, ja sam osobno vidjela više različitih nacionalnosti i rasa, a također i lica oba spola. Također sam vidjela i entitete demonskog izgleda sa sjajnim, crvenim očima i vampirskim očnjacima, ali sam ostala mirna i rekla da nisu dobrodošli u mojoj meditaciji, te sam zatražila da odu.

Ova meditacija nije za osobe osjetljivog srca. Ako mislite da ste spremni isprobati ovu meditaciju, obavezno slijedite preporuke o tome što učiniti prije nego što počnete meditirati.

Uistinu je fascinantno vidjeti mnoge strane sebe, u konačnici, vi ste duhovno biće koje ima ljudsko iskustvo, iako ste se utjelovili mnogo puta. Kroz ovu meditaciju, sve to će vam se pokazati.

Gregg Prescott – In5D.com / prijevod: ATMA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.