RADIONICA MAGNIFIED HEALING

 

RADIONICA tehnike iscjeljivanja MAGNIFIED HEALING®

Crikvenica 30.9. i 1.10.2017.
Rijeka 21.10. i 22.10.2017.

Dugi niz godina prakticiram i podučavam ovu tehniku i mnogo puta sam svjedočila čudesnim iscjeljenjima, ali posebno je upečatljiva duboka osobna transformacija onih koji prakticiraju Magnified Healing.

Pozivam i Vas da kročite na put ostvarenja vlastite božanskosti!

Više:
Magnified Healing® je energetska tehnika koja nam omogućava jednostavno, ali ujedno i vrlo moćno iscjeljivanje na svim razinama: fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj, duhovnoj.

No Magnified Healing® nije samo to – ova nam sveta tehnika pruža mistično iskustvo komunikacije s višim razinama našeg Bića sve natrag do Izvora.

Iscjeljujemo i aktiviramo naše uspavane Božanske potencijale kako bismo se u potpunosti ostvarili kao Božansko Biće koje jesmo.

Prakticirajući Magnified Healing:
♦ iscjeljujemo se na svim razinama
♦ čistimo prošlu negativnu karmu
♦ aktiviramo svih 12 niti naše DNK (naše božanske potencijale)
♦ širimo kvalitete Božanske Ljubavi, Božanske Mudrosti i Božanske Moći u cijelom svom biću
♦ dovodimo bijelu Svjetlost Izvora u sve naše čakre i oko sebe, stvarajući stup Svjetlosti koji nas štiti od bilo kakvih neskladnih energija izvana
♦ i još mnogo toga…

Postajemo Biće Svjetlosti i spremni smo se nositi s ovim izazovnim i teškim vremenima, a također i služiti svojoj braći i sestrama u njihovu iscjeljenju.

Tehnika Magnified Healing-a poklon je kojeg je božica Kuan Yin kao članica karmičkog odbora prenijela čovječanstvu radi ubrzanja čišćenja i iscjeljenja čovječanstva i Majke Zemlje.

Dugi niz godina prakticiram i podučavam ovu tehniku i mnogo puta sam svjedočila čudesnim iscjeljenjima, ali posebno je upečatljiva duboka osobna transformacija onih koji prakticiraju Magnified Healing.

Pozivam i Vas da kročite na put ostvarenja vlastite božanskosti!

CRIKVENICA: subota 30.9. i nedjelja 1.10. od 9 – 19h
RIJEKA: subota 21.10. i nedjelja 22.10. od 9 – 19h

Adresa po prijavi

Cjena radionice: 1200 Kn

Cijena radionice uključuje:
– originalni udžbenik na hrvatskom jeziku,
– bočicu posebne energizirane cvjetne esencije,
– službenu diplomu koja potvrđuje vaš status majstora/učitelja Magnified Healing-a.

Svi koji prođu radionicu ovlašteni su kao učitelji Magnified Healing-a, te mogu samostalno organizirati i voditi ovakve radionice.

Radionicu vodi Ana Kubla, jedna od 14 velikih majstora Magnified Healing-a u svijetu, te predstavnik za Hrvatsku i druge zemlje u regiji. Ana je svoju učiteljsku poduku završila kod vlč. Gisèle King, suosnivačice Magnified Healing-a.

MAGNIFIED HEALING mInformacije i prijave preko OVE-> prijavnice:
Ana Kubla
091 1515 521
ana@trueself.hr
www.trueself.hr/Magnified-Healing-S37859
www.magnifiedhealing.com