Ljubav u pokretu

Pozivamo vas s radošću na našu rekreaciju “Ljubav u pokretu” – REKREACIJA-ZABAVA-RELAKSACIJA: 24.svibnja u 17:30h, odnosno svakog utorka u Rijeci.

LjUP

Uz prethodnu prijavu na ovaj e-mail, može se doći isprobati bez obveze bilo koji utorak.

O metodi:

“Ljubav u pokretu”/Love in motion je integrativna metoda rekreacije koja obuhvaća VJEŽBE DISANJA koje mogu značajno poboljšati nivo energije i ukupno zdravlje, vježbe za RAZGIBAVANJE SVIH DIJELOVA TIJELA, ples, YOGU SMIJEHA i bezuvjetni smijeh, dramske igre i zezancije iz poznatih GLUMAČKIH TEHNIKA za zagrijavanje te TEHNIKE RELAKSACIJE uma i tijela.

Ova vrsta rekreacije omogućava da se razgiba svaki dio tijela, otpusti svakodnevni stres, jača kondicija i napuni pozitivnom energijom!

Rekreacija je namijenjena svim punoljetnim osobama od 18 – 118 godina. 🙂

Omogućava nam da kroz znanstveno dokazane načine njegujemo  sebe i svoje zdravlje.

 

Opće informacije:

– utorkom u 17:30 – 19 sati

– prijave potrebne na rekreacija@centarsreca.hr
Upisati: ime i prezime, e-mail, broj mobitela, kako ste saznali za ovu rekreaciju (gdje i od koga), jeste li već bili kod nas ili imate li slična iskustva.
Nakon prijave dobiti ćete informaciju o lokaciji održavanja (koja ovisi i o broju prijavljenih te potrebnoj veličini dvorane), molimo za točnu lokaciju u Rijeci provjerite još jednom e-mail u utorak oko 16 sati.

Uz naše redovne sudionike s mjesečnom članarinom, broj novih sudionika za pojedinačan dolazak se popunjava redoslijedom prijava.

– Oko 3 puta tjedno provjeravamo e-mail te se može dogoditi da Vam ne odgovorimo odmah. Hvala na razumijevanju 🙂

 

Marinela i Tim Centra “Sreća”

Kontakt e-mail:

rekreacija@centarsreca.hr

Facebook stranica: www.facebook.com/CentarSreca

www.centarsreca.hr