LJETNI INTENZIVI IPD CENTRA NA HVARU

Ljetni intenzivi IPD Centra Cjeloviti rad na sebi namijenjeni su, kako početnicima, tako i svima koji iza sebe već imaju neki oblik rada na sebi, bilo kroz psihoterapijske edukacije ili kroz individualni terapijski rad.

Intenzivi su kreirani s namjerom da omogućimo i podržimo siguran prostor za dubok transformativan rad na sebi, kao i mogućnost za povezivanje, kako s tijelom i autentičnim dijelom sebe, tako i s drugima. Radimo već godinama u velikoj lijepoj dvorani resorta Fontana pored Jelse na Hvaru gdje smo za naše polaznike i njihove obitelji osigurali izuzetno povoljne cijene smještaja.

TEME INTENZIVA I TKO IH VODI

Ljetni intenzivi na Hvaru obrađuju ključne dimenzije koje nas određuju kao biološko, emocionalno i socijalno biće, određuju kvalitetu naših života, kao i stupanj sreće i zadovoljstva u životu. Teme ovogodišnjih intenziva su: ŽIVOTNOST, GRANICE, KONTAKT i KONSTELACIJSKI intenziv – Život kao transgeneracijsko iskustvo.

Radionice vode iskusni terapeuti i terapeutkinje IPD Centra uz asistenta/ice s Naprednog terapeutskog treninga škole za Integralnu tjelesnu psihoterapiju.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI?

Kroz 5-satne radionice, 5 dana za redom, ispreplitat ćemo razne tehnike osobnog razvoja kako bi dublje upoznali sebe i istražili svoj unutarnji svijet. Radionice podrazumijevaju puno pokreta, plesa, vježbi u parovima i grupi, kreativne vizualizacije, vođene meditacije, kreativno izražavanje, a sve zasnovano na elementima i tehnikama Integralne tjelesne psihoterapije (ITP).

CIJENA INTENZIVA

Cijena Ljetnih IPD intenziva iznosi 2000 kn ili 270€. Kotizacija se plaća po predračunu, ili na samom intenzivu.

Pozivamo vas da nas slobodno kontaktirate na: contact@ipd-center.eu ili na +385919620000 (Marina), kako bi vam mogli odgovoriti na sva vaša pitanja.

DATUMI INTENZIVA

Intenziv Granice: 26.06.-03.07.

Vrijeme: radimo jedan dan prijepodne od 9:30-14:30, a drugi poslijepodne od 15-20h

Intenziv Životnost: 26.06.-03.07.

Vrijeme: radimo jedan dan prijepodne od 9:30-14:30, a drugi poslijepodne od 15-20h

Intenziv Kontakt: 03.07.-10.07.

Vrijeme: 9.30-14.30

Intenziv Konstelacije: 10.07.-17.07.

Vrijeme: radimo jedan dan prijepodne od 9:30-14:30, a drugi poslijepodne od 15-20h

SMJEŠTAJ

Smještaj za polaznike IPD intenziva i njihove obitelji i prijatelje je organiziran u resortu Fontana po posebnim cijenama za IPD Centar. Ove godine zbog pandemije u hotelu neće biti organizirana ishrana tako da se cijene odnose samo na smještaj bez hrane koja je onda u vlastitom aranžmanu.

Više o IPD centru, ITP školi, kao i ljetnim intenzivima ima ovdje: https://ipd-center.eu/programi/ljetni-intenzivi/

Za sve ostale informacije oko intenziva, slobodno nam se javite na:

contact@ipd-center.eu ili na tel. +385919620000 (Marina)

terapiji/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.