Kundalini joga dvodnevna radionica u Rijeci – unutarnja snaga

PROBUDI SVOJU UNUTARNJU SNAGU, VITALNOST, SAMOPOUZDANJE I MOĆ

Dragi naši, pronađite snagu u sebi!
Pozivamo vas na dvodnevnu radionicu u Rijeku, na kojoj mogu prisustvovati svi, bez obzira na prethodno iskustvo i znanje u jogi. Važno je doći otvorena srca i uma. Nikakvo predznanje nije potrebno.

Subota 6.6.2020. od 17 do 20h i
nedjelja 7.6.2020. od 9 do 12 h.
Mjesto: Porta Libertas, Rijeka, Korzo 2a, 5 kat

Yogi Bhajan, veliki učitelj kundalini joge, rekao je da nema ništa izvan nas, sve je unutar nas. Ako tražiš vani, gubiš vrijeme. Sve je unutar nas. A kada se iznutra osjećamo ispunjeno i lijepo, to je divno. U sebi imamo spremnik za sreću i ljubav, a ne za tugu. Zato osvijestite duboko u sebi tu ljepotu i znanje koje posjedujete. Zablistajte svom svojom ljepotom, zdravljem i energijom. Prihvatite sebe takve kakvi jeste, volite se. Dotaknite svoju osobnu, duboku unutarnju priču. Ostavite traume prošlosti iza sebe, potisnute emocije, teškoće života, nametnute programe i običaje. Zablistajte i budite slobodni u sebi i sa sobom. Poštujte sebe, vjerujte sebi, volite se! Cijenite svoje tijelo, njegovu ljepotu, mudrost i snagu. Svi to itekako zaslužujete!

Oslobodite se, odvažite se, prijavite i dođite na ovu predivnu dvodnevnu radionicu. Pozovite i svoje prijateljice i prijatelje koje bi zanimalo.

Ova proljetna radionica, prije ljeta, može biti i tvoje vrijeme za početak izgradnje tvojih temelja za Promjene. Probudi onog neustrašivog duhovnog ratnika u sebi, punog životne strasti! Vrijeme je da preispitaš svoj način života i okreneš se samo onom najbitnijem, da izbalansiraš Svjetlo u sebi i oko sebe, kreneš u svoj životni preporod.

Recite Da svojim promjenama, duhom i tijelom. Sreća nije „negdje tamo“ za vas. Ona je unutar vas. Potrebna je samo moć pronaći je i uzdići. Kada promijenimo naš unutarnji svijet, mijenja se i naš vanjski svijet.

Izgradite svoju unutarnju snagu i izdržljivost koja će vam pomoći da utišate um i postignete bolji fokus, da postanete elastičniji i manje reaktivni u svijetu oko vas. Ako želite to postići, onda je ova radionica upravo za vas. Vaš cijeli život je jedna izdržljivost, a vaše znanje, tijelo, um i duh nisu od koristi ako nemate dovoljno snage za tu izdržljivost i izliječiti se od loših navika. Otvori taj unutarnji prostor u sebi za transformaciju i protok ljubavi i svjetla.

Naša sudbina je uvijek unaprijed određena i zapisana, ali veliku ulogu igra naša svijest. Ako smo svjesni zašto nam se određena stvar događa, biti će nam puno lakše proći kroz nju. A znamo da je život pun iznenađenja. Zato je vrlo važno prihvatiti sebe u punom obliku postojanja, svoje tijelo, način razmišljanja, razumijevanje, svijest. U tome ste originalni i nitko nije poput vas, autentični ste. Kada to shvatite, gajite suosjećanje, ljubaznost, ljubav prema sebi i drugima. Znate da ste autentični i posebni. Ne možete nikoga kontrolirati izvan sebe, što god da vam društvo daje, mrzi vas ili vam daje ljubav, to su nečije tuđe emocije. Nisu vaše. Oni koji vas vole nikada vas neće napustiti i nema potrebe da im se dokazujete jer oni vas ionako vole. Ostali vam sude što god radili i u njihovim srcima nema mjesta za ljubav. To je samo njihova odluka. Mijenjati možete samo sebe i biti sigurni u ono što radite i da to radite na ispravan način, te da je vaš put onaj pravi, bez otpora. Zato je potrebna iskrenost prema sebi i svojoj savjesti. Za sve to potrebna je velika unutarnja snaga, moć i velika transformacija, bez samosažaljenja prema sebi. Nitko vas ne treba odobravati ili simpatizirati. Vi ste svjesni sebe takvi kakvi jeste i svjesni onoga što biste htjeli mijenjati kod sebe.

Putem krija, meditacija, mudri i mantri, na ovoj radionici ćemo osloboditi energiju koja se nalazi u Vama, energiju s kojom ste rođeni, vašu životnu silu. Stimulirati ćemo energiju solarnog pleksusa i osloboditi rezervne zalihe energije koja je tamo pohranjena. Prenjeti ćemo tu energiju u sve meridijane u tijelu. Probuditi ćemo protok energije iz solarnog pleksusa sve do grlene čakrei više. Pomoču kundalini krija dovesti čemo tu energiju u više centre i žlijezde. Ove krije će nam otvoriti put sushumne i kralježnice, otvoriti čakre.

Ovaj posebni program osmislila sam tako da vam pomogne izgraditi unutarnju snagu i izdržljivost koja će vam pomoći da utišate svoj um i postignete bolji fokus, postanete elastičniji i manje reaktivni u svijetu koji vas okružuje, naročito da se bolje nosite sa stresom i kaosom oko sebe. Želite li to postići, ova radionica je upravo za Vas.

Tehnike kundalini joge koje ćemo raditi na ovoj posebnoj radionici dobro znaju sve moje polaznice i polaznici mnogobrojnih radionica, tjednih i vikend retreatova po Hrvatskoj i inozemstvu, unazad desetak godina. Ovo je moje kombinirano prenošenje znanja, utemeljeno na praksi, na velikom životnom iskustvu kako pronaći zadnje atome snage u sebi i nastaviti živjeti, na intuiciji i školovanju posljednjih nekoliko godina čime se intenzivno bavim, te razumijevanju svake osobe, svjedočeći stvaranju njene slobode, samopouzdanja, otvaranju puta njenog osobnog napretka i duhovnog rasta.

Ovakve posebne radionice mogu biti vrlo moćne jer radimo sa zajedničkom energijom grupe. Zajedničkom energijom možemo donijeti promjenu u sebi i u svijetu, te biti dostojanstveni i snažni, biti neovisni, te integrirati mudrost i snagu.
Na kraju, kao i uvijek na mojim radionicama i retreatovima, neizbježni su međusobni zagrljaji i razmjena energije ljubavi grupe, slanje grupne iscjeljujuće energije i ljubavi svima koje znamo i cijelom svijetu.

Što nam donosi ova radionica?
– kako živjeti svoju istinsku prirodu, unutarnju mudrost i snagu
– kako se suočiti sa svakim izazovom
– kako transformirati negativne misli
– kako prihvatiti/voljeti sebe
– kako biti u srcu i djelovati iz srca
– kako podići unutarnju Snagu i moć, samopouzdanje

Prijave i sve dodatne obavijesti na kontakte:
Karla: karlavujovic@gmail.com i na mob 099 2548777
Dragica: centar.divine.sound@gmail.com i mob 091 9759304
Donacija za dvodnevnu radionicu (subota i nedelja) samo 480 kn.
Donacija samo za subotu ili samo nedjelju iznosi 300 kn.
Poželjno je doći oba dana jer se nadopunjuju.

Obavezna je prijava i uplata akontacije ili cijelog iznosa (podaci za uplatu po prijavi).
Dođite otvorena uma i srca, ponesite svoj jogamat, dekicu, jastučić (iako to sve imamo u dvorani, ali dobro je imati svoje) i otvoreno srce. Ponesite po mogućnosti bijelu laganu odjeću za vježbanje i bijeli šal ili maramu za prekriti glavu kao što je praksa kundalini joge. Nije preporučljivo jesti barem 2 sata prije početka radionice.

Zbog ograničenja mjesta, prijavite se što ranije, na vrijeme, jer je zainteresiranost za ovu radionicu velika i prije objave.

Facebook događaj.

*** Voditeljica: Dragica Kopjar/Sarab Varta Kaur,
certificirana KRI – Kundalini Research Institut učiteljica kundalini joge s dugogodišnjom praksom, glazbenica, umjetnica na gongu-certificirani gong master (učitelj Don Conreaux), zvučne masaže tibetanskim zdjelama, Theta Healing praktičarka, zaljubljenica u jogu i glazbu, jedna od prvih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj, humanitarka, volonterka. Osoba koja iz osobnog iskustva može potvrditi djelotvornost kundalini joge i vibracija gongova na iscjeljivanje emotivnog, mentalnog i fizičkog tijela.

Nekako uvijek počinjemo od sebe, a onda kada iscjelimo sebe, dobijemo poruku od Univerzuma da se otvorimo za druge, širimo znanje i pomažemo drugima koliko god nam to Univerzum dopusti i ima u planu za nas. Godinama je tražila dublju svrhu i smisao života te smisao događanja koji se dešavaju u našim životima, na duhovnim putovanjima po Indiji i Nepalu, te skupljala znanja i iskustva o duhovnosti i svrsi na Zemlji kod velikih učitelja širom svijeta. Ono što je spoznala, svoju životnu svrhu i misiju, krenula je prenositi i tumačiti drugima. Sretna da vam može prenjeti barem dijelić svog dugogodišnjeg iskustva, zato ne propustite ovu radionicu.

Zaljubljenica u Afriku i Indiju, duhovna putovanja, život u ashramima u Indiji… Kundalini školu za učitelje pohađala je kod najeminentnijih učitelja u svijetu koji su bili direktni učenici Yogi Bhajana: Sadhana Singh, Karta Singh, Gurmukh Kaur, Gurushabad Singh, i mnogi drugi. Završila je Level 1, Level 2 i modul iz Level 3 Internacionalne škole za učitelje kundalini joge prema učenju Yogi Bhajana. Svoje stečeno znanje i iskustva s radošću i ljubavlju prenosi drugima. Humanitarka, volonterka, osnivačica udruge Plavi anđeo www.plavi-andeo.hr. Organizatorica i voditeljica mnogih tjednih i vikend retreatova i radionica u Hrvatskoj i inozemstvu već nekoliko godina.

www.plavi-andeo.hr
https://www.facebook.com/udruga.plavi.andeo/
Hvala svima!
Dobro nam došli! ♥
Ova radionica inspirirana je učenjima iz tradicije Kundalini joge prema Yogi Bhajanu, učitelju Kundalini joge koji je ovu dugo čuvanu tajnu približio Zapadu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.