Klub Makrovega

Makrovega se nalazi u centru Rijeke, kad zamislite sredinu trokuta – stotinjak metara od Jelačićevog trga, Mrtvog kanala i Kazališta Zajc, u ulici M. Gupca 7, na prvom katu. U omanjem, ali ugodnom prostoru sa nekoliko stolova i dvadesetak stolica, možete, nakon što se učlanite jednostavnom formom upitnika, zadovoljiti svoju strast i potrebu za finom VEGE hranom. Treba napomenuti da je ovo jedno od (jako) rijetkih mjesta u Rijeci s ovakvom ekskluzivno (da je isključivo) VEGE ponudom.

Rade od 9-17h radnim danom

(TOČNO VRIJEME PROVJERITE NA NJIHOVOM FEJSU ZBOG TRENUTNE SITUACIJE!).

Osim tog “ekskluziviteta” i činjenice da baš nemamo previše izbora u gradu, našoj redakciji najbolja preporuka za Makrovegu je da su članice i članovi koji se brinu za klub dragi i susretljivi, pa, ako nije baš pretjerana gužva dobijete iskrene osmjehe i rečenicu dvije dobre volje, što uvijek dobro dođe 😉 Treba istaknuti i Makrovegine zidove i pulteve koji su pravi informator o tome što se događa u gradu (i šire) i teško da će se neki program desiti, a, da ovdje nema najave.

Riječ dvije i o hrani. Uvijek ima u ponudi nekoliko različitih jela i juhica. Ima i raznih popećaka, pohanih tikvica i sličnog. Ima i kolača i palačinki (bez jaja). Mnoge stvari oko izbora mogu biti stvar ukusa, ali nikad, ali baš nikad u dugim godinama što posjećujemo Makrovegu nismo naišli na lošu (npr. staru) ponudu.

Sve što je ponuđeno je svježe i dobro i od srca (naravno, ne ulazimo u stvar ukusa, tko što voli).

U teoriji se ovdje može organizirati poneki event, naročito ako bi bio vezan za tematiku hrane ili neku promociju. Ako je ideja dobra, na vama je da predložite 😉

U recenzijama običava se navesti mane i prednosti. Dakle… Mane bi mogle biti neke sitnice koje nisu (lako) ispravljive, kao što su plastični tanjuri, no za to, kažu, nema uvjeta. Možda i to što je nedostupno osobama s invaliditetom (prvi kat), što nema organizirane dostave (ovo bi godilo udaljenima, koji su zaposleni) i što recimo nema češćih radionica vege hrane i sličnih promocija. No, lako je reći, ali nije lako cijeli dan se brinuti oko hrane i prostora u kojem zaista puno nas godinama skoro svaki dan napuni trbušćiće.

Na sve mane ćete zaboraviti čim na jeziku osjetite slasnu palačinku 🙂 Dostavu drugima rješite sami tako da odnesete frendu, a ako nevolite plastiku donesite svoj lončić. Evente predložite. Dakle? Prednosti ima puno više, i njih smo naveli.

Naše tople preporuke!

makrovega1

Više info (ima i što se nudi):

https://hr-hr.facebook.com/Makrovega-Rijeka-184909748190408/