Kabalistička numerologija – jasna budućnost

Kabalistička numerologija, poznata i kao astronumerologija drevna je mudrost očitavanja značenja simbola Svemira – onog što mi zovemo brojevima.

Temelji se na Knjizi postanka (Sefer Yetzirah), prvoj poznatoj knjizi koja govori o  astrologiji a u kojoj je veliko učenje Patrijarha Abrahama o tome kako je i iz kojeg Armenskog slova stvoren koji planet. U svom izlaganju on je pojasnio i svako slovo, njegovu energiju, dao mu i numeričku vrijednost, te se tako koriste i u numerologiji do danas. Ta su slova, kako učenje govori, bila kreirana prije postanka kako bi bila kanal Svjetlu, Svjetlu kreacije.kn1

Kabalistička numerologija govori o tome tko mi jesmo ali i kako u skladu s tim spoznajama još više razviti svoje potencijale.

U brzom svakodnevnom životu, kada se možemo osloniti samo na naših 5 osjetila, naš pristup ključnim informacijama o sebi i životu je dosta ograničen. Živimo u materijalnom svijetu i često smo “zaključani” u našim fizičkim tijelima. Materijalni svijet, kao jedina stvarnost ograničava svaku viziju i široki uvid. Živeći takvoj stvarnosti, možemo biti svjesni svakodnevnog loma u nama, nemoći, briga, svih mogućih vjerojatnosti koje postoje i prijete a mogu imati izravan utjecaj na nas i naše živote.

Kabalistička numerologija vrlo je popularna radi svoje jednostavnosti i širine primjene. Snažan je saveznik protiv nedomumice, loših izbora i razočarenja.

Jednodnevni intenzivni tečaj obuhvaća preciznu, praktičnu i široku primjenu po raznim područjima života:

 • osobna imena i energije datuma rođenja koje privlačimo u svoj svakodnevni život
 • imena novorođenčadi i kako im učiniti životni početak što lakšim i ugodnijim
 • energije  prostora (zgrada i kuća) u kojima živite i radite i što tu možete očekivati i činiti da ih mijenjate
 • numerologija u međuodnosima, važne karakteristike poslovnih ili bračnih partnera koje nisu na površini vidljive i što od njih možete očekivati
 • registarske oznake vašeg automobila i kako ga zaštiti od sudara, nezgoda, krađa i sl
 • datumi vjenčanja, osivanja tvrtki, te započinjanja važnih projekata
 • financijski rezultati događaja, odnosa i pothvata itd.

Kabala znači primanje te tečaj obuhvaća i učenje o našim slabostima i kako ih neutralizirati sa svrhom da postanemo veći od sebe kojeg poznajemo, kreativniji te veći doprinos sebi i ovom svijetu.

Osnovno znanje astrologije nije potrebno ali je prednost!

Svaki polaznik dobija:

 • materijale sa predavanja
 • pribor za rad
 • certifikat o završenom tečaju
 • tople napitke u pauzi

Cijena: 1 osoba – 500 kn (za zajedničku prijavu 2 i više osoba dajemo popust 20%)
Trajanje: 6 sati s pauzom od 30 min (ili prema potrebi)

Više informacija:
email: info@izsvesnage.com, tel.: +385 95 3904 257

Datum(i) – 22.10.16.
12:00 – 18:30

Lokacija
Iz sve snage centar

Uskoro i u Rijeci !