Jednodnevna Duhovna radionica

 

Osnovna svrha ove radionice je pružiti pomoć svim sudionicima u duhovnoj praksi kako bi ostvarili brži duhovni napredak. Bez obzira na duhovni put koji netko slijedi, osnova koju savjetujemo je smanjivanje mana osobnosti i ega. Na radionici će se govoriti o procesu uklanjanja nama osobnosti (PDR) i ega kojeg je osmislio i razvio Njegova Svetost Dr. Athavale (osnivač Maharshi University of Spirituality). Ovaj trening će vam pružiti praktične metode za smanjenje mana i usvajanje kvaliteta potrebnih za duhovni razvoj.

Pored toga ćemo objasniti kako prepoznati duhovna ometanja i podijeliti jednostavne, ali učinkovite metode za samoiscjeljivanje kako biste se duhovno zaštitili. Ako redovito prakticiramo razne aspekte duhovnosti koje ćemo naučiti na ovoj radionici, ostvarit će se brži duhovni razvoj i iskusiti mirnoća uma.

Centar AUM, Kružna ulica 8, HR-51000 Rijeka,

od 12-19h , 3.11.2018. 

facebook event

Program Duhovne radionice:

12:00 – 14:00 Tehnika za razvoj osobnosti od Nj. Sv. Dr Athavale-a: Uklanjanje mana osobnosti

14:00 – 15:00
Osjećamo li ometanja? Saznajte kako duhovne energije utječu na naš život

15:00 – 15:45
Pauza (čaj, sokovi i kolač/grickalice će biti obezbjeđeni)

15:45 – 17:15
Učinkovite duhovne mjere iscjeljivanja za nas i okolinu

17:15 – 18:15
30 godina revolucionarnog istraživanja duhovne dimenzije

18:15 – 19:00
Sesija kolektivnog pojanja da naučimo tehnike pojanja za bolju koncentraciju

O voditelju radionice

Milutin Pankrac

Milutin je rođen u obitelji koja ima multikulturalno europsko porijeklo (hrvatsko, srpsko, austrijsko, češko), od malih nogu je prigrlio ljepotu kulturalne raznovrsnosti u ljudima. To mu je pomoglo da ima široke poglede i da razvije ljubav prema drugima bez obzira na njihovo podrijetlo. Po zanimanju je inženjer građevine. Nakon što je diplomirao otvorio je vlastitu tvrtku koja se bavila proizvodnjom i prodajom namještaja. Nakon započinjanja duhovne prakse prema smjernicama SSRF-a 2009. godine, imao je puno duhovnih iskustva koja su mu promijenila život, uključujući i ona kada mu je život spašen. To mu je povećalo vjeru u duhovnu praksu, te je od 2011. godine sve manje bio angažiran oko posla a sve više vremena je posvećivao prakticiranju Duhovnosti i pomaganju drugima da shvate važnost duhovne prakse u svakodnevnom životu. Njegova supruga i kćer također prakticiraju Duhovnost prema smjernicama SSRF-a. Cijela obitelj se trudi stalno živjeti Duhovnost u svojem domu i u odnosima s drugima. Zbog takve posvećenosti prakticiranju Duhovnosti, u zadnjih nekoliko godina Milutin je ostvario brz duhovni napredak.

Ovaj događaj organizira:

Spiritual Science Research Foundation
www.ssrf.org/hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.