Izložba slika – Povratak Sebi

Kao što već stoji u naslovu, glavna tema izložbe je Povratak Sebi – onom Sebi koji je kreator i tihi promatrač promjenjivog svijeta, kojeg stvara u stanju ljubavi svoga srca i u kojem doživljava i spoznaje sebe.

_abh6536Sadržaj slika trenutna je ekspresija unutarnjeg kreatora. Energija je to pretočena u pokret, boju, reljef, ispisanu misao…Slike obogaćene tekstom, nose visoku energetsku vrijednost, jer imaju sposobnost utjecati na svijest promatrača nudeći mu promjenu njegove vlastite percepcije i spoznaje svoje istinske prirode.Stihovi ispisani na slikama izvadak su iz istoimene zbirke pjesama iste autorice, koja je proizašla iz viših stanja svijesti prilikom boravka u meditaciji. Slike, uz to što zrače skladom i ljepotom, doprinose harmoniji osobe koja ih promatra i prostora u kojem se nalaze.

Autorica slika: Hermina Grbac

Otvorenje izložbe je u četvrtak, 06.10.2016. u CukariKafe ( Rijeka ) s početkom u 19 sati. Uz par riječi o autorici, nastanku samih slika i stihova, bit će riječi i o temi što to znači Povratak Sebi i zašto je to u današnje vrijeme neizmjerno bitno.

Izložba je prodajnog karaktera, a novac prikupljen od prodaje slika ide Udruzi građana Spirit za podršku trenutnih programa koje ta udruga provodi.

Pozivamo sve da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.