ISTRAŽIVANJA I ISKUSTVA

Posegnut ću u 2013-tu, kada sam počela raditi s orgonitima, a to je bio i početak mojih istraživanja. S ushićenjem sam vršila različite eksperimente kako bih, prvenstveno sebi, objasnila što se uistinu događa u prisustvu ove vrste energetskih izričaja. Skeptik po prirodi, bila sam prilično iznenađena dobivenim rezultatima. Ponavljaujći eksperimete, dokazi o postojanju pojačanog orgona, odnosno kreativne stvaralačke energije oko orgonita – konstantno su se potvrđivali. Ovdje ću opisati neke.

VODA

Po svojoj prirodi, voda je izvrstan ‘medij’, a njena se molekularna struktura formira prema vanjskom utjecaju. Znanost je to i dokazala, a najpoznatiji su eksperimenti dr. Masaru Emota s kristalima vode.

Ako voda pod određenim utjecajem mijenja svoju molekularnu strukturu, zapitala sam se, da li će i na koji način imati bilo kakvu reakciju u blizini orgonita?

Stavila sam čašu vode u pretinac za zamrzavanje u hladnjaku, a ispod pretinca i čaše, na policu – orgonit u obliku stošca, koji je u svom vrhu imao piramidu od kristala Žad.

Ostavila sam preko noći, kako bi se voda zamrznula, nadajući se da će eksperiment barem nešto pokazati. Idući dan, kad sam izvadila čašu sa zamrznutom vodom, ugledala sam u dnu čaše oblik šesterokutne zvijezde.

Ostatak leda sadržavao je oblik vortexa.

Ovo je VALJANI DOKAZ DA VODA U BLIZINI ORGONITA MIJENJA SVOJU MOLEKULARNU STRUKTURU, FORMIRAJUĆI GEOMETRIJSKI PRAVILNE OBLIKE KRISTALA.

KRISTALNE STRUKTURE U LEDU DOKAZUJU PRISUTNOST POZITIVNE ORGONSKE ENERGIJE U OKRUŽENJU ORGONITA, KOJI EMITIRA OVU VRSTU ENERGIJE!

 

Elizabeta Vega, mag. phil. et paed.

RiOrgone
Inicijativa za zdravo življenje
Tel: 095/5790277

linkedin.com/elly-vega