Individualna, socijalna i globalna trauma – radionica sistemskih konstelacija

Međunarodna udruga za sistemske konstelacije (ISCA) organizira radionicu sistemskih konstelacija „Individualna, socijalna i globalna trauma” koju će voditi poznata svjetska socijalna traumatologinja Dr Anngwyn St. Just.

Anngwyn St. Just je sistemski orijentrana socijalna traumatologinja sa diplomama sa Western Institute for Social Research & the University of California, Berkeley. Također je povjesničarka kulture i umjetnosti, psihoterapeutkinja i somatski educator koja se specijalizirala za razvoj multimodalnih i multikulturalnih metoda koje se baziraju na općim konceptima edukacije o traumi i njenom oporavku.
Anngwyn St. Just podučava inovativne načine iscjeljenja individualne i socijalne traume diljem sjeverne i južne Amerike, Evrope, Rusije i Australije. Također je i autom mnogih knjiga sa ovom tematikom.

Dok često pričamo o traumi u individualnom nervnom sistemu, ili čak u obiteljskom sistemu, manje pažnje posvećujemo većim silama koje oblikuju individualne živote, obitelji i druge veće sisteme. Integrativno iskustvo ove radionice će istražiti ko-kreativan odnos između somatski orijentiranih metoda rada sa traumom i sistemskih konstelacija koje nude novu mogućnost za dublje razumijevanje naše kolektivne prirode. Također, proširiti će naše opcije iscjeljivanja prekinutih veza i razrješenja skrivenih upletenosti koje mogu voditi ka ponavljanju traume kroz vrijeme i mjesto.

“Anngwyn St. Just je jedna od istinski originalnih i inovativnih mislilaca na polju traumatologije i ljudskih odnosa.” (Peter Levine, PhD)

MJESTO: Hotel Dubrovnik, Trg bana Jelačića, Zagreb
DATUM: 25.10.2016 VRIJEME: 9.30 – 18.30
CIJENA: € 200 puna cijena, € 170 za uplate do 15.9.2016. JEZIK: Engleski

Popust za članove ISCA-e i one koji radionicu pohađaju kao dio “CONSTELLATING FUTURE” kongresa koji se održava od 21. – 25.10.2016. u Zagrebu

INFORMACIJE & PRIJAVE: http://isca-network.org/constellating-future
EMAIL: admin@isca-network.org

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da vidite jednu od najpoznatijih stručnjakinja sa područja individualne i kolektivne traume na radionici u Zagrebu!
Tweet