Healing Gong meditation by Dharam Gian Kaur

Srijeda, 22.01.2020.g. Centar Ganesha, Rijeka, Korzo 2a/4

Od 18,00h do 19,45h.

Gong kupka u Ganeshi u trajanju od sat i pol. Doći 15 minuta prije, smjestiti se i krećemo s kupkom u 18,15h.

Cijeli univerzum je izgrađen na zvuku i vibraciji. Zvuk gonga stvara duboku relaxaciju, reducira napetost, oslobađa blokade, potiče cirkulaciju i dovodi um u potpuni mir. Kad se dovoljno opustimo predajemo svoj um i tijelo zvučnoj vibraciji koja podiže našu energiju i vodi nas u stanje bez straha i ograničenja. Kada slušamo zvuk gonga on prodire u sve ćelije i sve dijelove našeg tijela. Gong kupke su izvrstan lijek za probleme povezane sa stresom, depresijom, umorom, ovisnostima, ljutnjom i neprijateljstvom, odvojenosti i usamljenosti kao i za brojna druga stanja povezana s nedostatkom ravnoteže i sklada u tijelu. Stari obrasci, emocije i misli izlaze iz tijela , cijelo tijelo se mijenja i vibrira.

Na zvučnoj kupki dozvoljavamo sebi da zauzmemo najpovoljniji ležeći ili sjedeći položaj u kojem ćemo dopustiti svom tijelu, umu i emocijama da se potpuno utišaju i nestanu, te da visoko vibratorne zvučne vibracije ispune naša srca i dušu.

Za kupku se je potrebno ugodno i toplo obući, uzeti tople čarape, dekicu i prostirku te bočicu vode. Ukoliko nešto od toga nemate ili zaboravite uzeti, nebrinite, imamo sve u Ganeshi

Donacija: 50kn

Zbog ograničenog mjesta prijave su obavezne!
SMS na 0955512123
Ili poziv 091 3734 828

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.