Hartera Festival 2015

18. i 19.09. bivša tvornica papira, Rijeka

Jedanaesta Hartera se ponovno vraća u punom sjaju na riječko Marganovo, 18. i 19.09.2015.!

Ispratite ljeto na pravi način i dobro se razdrmajte uz legendarni britanski dvojac Groove Armada te domaće snage s novim i svježim materijalima: Let 3, Kawasaki 3P, Elemental, Stampedo, Kuzma & Shaka Zulu! Za ostatak programa i nove izvođače pratite vijesti na službenoj stranici www.hartera.com, Facebooku i Twitteru.

***

Plesači ponovo dolaze na svoje! Na Harterinu pozornicu ove će se godine popeti Tom Findlay i Andy Cato, odnosno jedan od planetarno najpoznatijih predstavnika plesne glazbe – Groove Armada!

Dvojac koji se proslavio nizom hitova poput “I see you baby”, “At the river”, “Superstylin”, “Easy”, “But I feel good”, “Paper Romance”, Shameless” i “History” te osvojio nebrojene top liste singlova i albuma, svakim svojim novim albumom iznova dokazuje kako njihova glazbena kreativnost nema granica. U srpnju ove godine objavili su novi dvostruki CD “Little Black Book”, dijelom album, dijelom mix CD.

Uz često koketiranje s rockom, popom, funkom, pa i UK garage zvukom, te listom suradnika i gostujućih vokalista na kojoj su između ostalih Neneh Cherry, Bryan Ferry, Will Young, SaintSaviour i Nick Littlemore (Empire of the Sun, Pnau), Tom i Andy s lakoćom stvaraju uspješnice koje se jako dugo zadržavaju na svakom podiju i radijskoj playlisti koji drže do sebe.

Nakon što su brojnim hitovima zagrebli po mainstreamu i legendarnim bendovskim nastupima zapalili brojne festivale, s multimedijalnim DJ showom vraćaju se korijenima i na velike pozornice donose energiju jednaku onoj underground klubova i napuštenih industrijskih skladišta, u kojima se projekt tijekom devedesetih i iskovao.

Svjedočite novom poglavlju dvojca Groove Armada, za čiji doživljaj teško da postoji bolji prostor od glavne Harterine hale!

***

Veselja i plesa na ovogodišnjem izdanju festivala neće nedostajati, a iznenađenja će biti još!
Pratite nas na
http://www.hartera.com/
http://www.facebook.com/hartera
http://twitter.com/harterafestival