ZVUČNA KUPKA 23.05. (Ri)

Bliži nam se naredna zvučna kupka! :-))

Sljedeći tjedan u utorak 23.05. održati će se ovomjesečna zvučna kupka uz podršku mlađka i energije početaka u terminu od 19 -20 sati.

U prilogu Vam šaljem zanimljiv članak za sve gong mame, tate, none, noniće, tete, barbe, tete čuvalice i sve one koji uspavljuju klince i klinceze.
Tijekom ljeta (6., 7. i 8. mj.) će se kupke u Rijeci održavati utorkom, u vrijeme mlađka i u vrijeme punog mjeseca, u narednim terminima:
27.06., 11.07., 25.07., 08.08., 22.08.
U istom periodu će se kupke održavati i na Krku,u mjestu Kras, dvorana Mjesnog odbora.
Termini kupki na Krku će biti naknadno objavljeni.

Veselim se ponovnom druženju sa Vama! :-))

Želim Vam divan vikend!
Jana
OSNOVNE INFORMACIJE O KUPKI:
Vrijeme trajanja kupke: UTORAK / 19:00 – 20:00 sati
Mjesto održavanja: Udruga Balans, Milutina Baraća 16 (Mlaka), 1. kat
Preporučena donacija za sudjelovanje: 50kn
Broj mjesta je ograničen (12), zato je prethodna prijava obavezna!
Info i prijave: 098 734749 ili janapuz@gmail.com / JANA
 
Dođite u udobnoj toploj odjeći i sa sobom OBAVEZNO DONESITE podlogu za ležanje, dekicu ili pokrivač i jastučić za pod glavu, kako bi Vam bilo čim udobnije. Predlažem Vam da sobom uzmete i bočicu sa vodom. Dođite 10 minuta ranije da se svi udobno smjestimo!

Za sve prijedloge i pitanja možete mi se obratiti na gore navedeni mejl ili telefon.

Lijepo Vas molim da informaciju proslijedite svojim prijateljima i znancima!


Informacije za one koji još nisu prisustvovali kupki:

GONG je starodavno glazbalo čiji zvuk i vibracija usklađuju rad desne i lijeve polovice mozga, djeluju direktno na cijelo tijelo, zavibriraju sa svakom stanicom našega tijela, energiziraju ih i tako potiču njihovu obnovu.

MJESEČEV GONG djeluje na 2. čakru (energetski centar) i stimulira kreativnu energiju. Dobar je za uravnoteženje rada limfnog sustava, kao i za regulaciju mjesečnice. Ton Gis mjesečevog gonga poboljšava komunikaciju općenito, djeluje na razvijanje strpljenja, samopouzdanja, kreativnosti, izdržljivosti i dobrobiti, odstranjuje osjećaje frustracije, straha i tjeskobe. Dobro djeluje na bubrege, mjehur i ženske reproduktivne organe.
 
ZVUČNA KUPKA SA GONGOM koristi vibraciju gonga da pokrije sve ljudske frekvencije i energetske centre. Stvara opuštajući osjećaj dobrobiti sličan onome nakon meditacije, vježbanja ili vježbi disanja bez mentalnog ili fizičkog napora (sav rad odrađuje gong). Preporuča se za otpuštanje stresa, negativnih uzoraka misli i jačanje živčanog sistema.
Radimo uz podršku Mlađka.
Mlađak je vrijeme sijanja sjemena za budućnost, vrijeme novih početaka i postavljanja namjera. Vrijeme osobnog rasta, iscijeljenja i blagoslova novih ciljeva. Vizualizirajte si i zamišljajte ono što želite u vašem životu.
Vrijeme Mlađka je veoma moćno vrijeme, kad je snaga okrenuta više prema unutra, nego prema van. Mlađak je veoma tiho vrijeme za pogled u svoju unutrašnjost. 
To je odlično vrijeme za meditaciju, sanjanje i otkrivanje onoga što stvarno želite kreirati u svome životu.
U istočnjačkim kulturama vjeruju da nam se u određeno vrijeme Mjeseca, pogotovo za vrijeme Mlađka i Punog Mjeseca pojavljuju uvidi te da vidimo naše situacije i položaje sa većom jasnoćom i preciznošću, jer je to vrijeme veće mentalne jasnoće. adimo uz podršku

 Uz podršku Udruge Balans, Udruge Spirit www.spirit-ri.hr i informatora www.poriluk.com.