Gong na Krku

Dođite i pridružite nam se!
Tijekom 8. i 9. mjeseca u Krasu na otoku Krku će se četvrtkom, počevši od 03.08. održavati zvučne kupke u terminu od 20:30 – 21:30, u dvorani Mjesnog Odbora Kras.
 
Dođite u udobnoj odjeći i sa sobom ponesite podlogu za ležanje, pokrivač i jastučić za pod glavu, kako bi Vam bilo čim udobnije. 
Predlažem da sa sobom uzmete i bočicu sa vodom. Potrebno je doći 10tak minuta ranije. 
 
Prilog za sudjelovanje je 50kn. Za sve informacije možete me kontaktirati na: 098 734749 ili janapuz@gmail.com 
Voditeljica zvučnih kupki je Jana Puž, diplomirana arhitektica koja već 20 godina radi na području arhitekture. 
Učenica je velikog svjetskog majstora gonga Dona Conreauxa, međunarodno certificirana voditeljica Joge smijeha, i certificirana voditeljica meditacije.
 
Zvuk gonga i tibetanskih zdjela djeluje na sve stanice našeg tijela te harmonizira protok energije kroz tijelo tako što razbija energetske blokade u tijelu, bilo da su emocionalne ili fizičke prirode. Zvučne kupke također balansiraju rad svih organa i energetskih centara u tijelu te pomažu zacijeljivanje tkiva.
Voda koja je izložena zvuku gonga istim se zvukom informira te njenim ispijanjem produžujemo djelovanje kupke, odnosno unošenjem vode u tijelo nakon kupke pomažemo tijelu da se lakše i brže očisti od toksina koji su se otpustili iz tkiva tijekom kupke.
Lijepi pozdrav i do viđenja u Krasu!
Jana