GONG KUPKA u Rijeci

GONG KUPKA u utorak 16.08. u 18:00 i 20:00 sati uz podršku Punog Mjeseca

Pridružite nam se u zvučnoj masaži vibracija mjesečevog gonga, tibetanskih zdjela I drugih instrumenata!

Vrijeme trajanja: 18:00-19:00 sati i 20:00-21:00 sat
Donacija za sudjelovanje:prethodna prijava – 50kn; na dan održavanja – 80kn
Mjesto održavanja: Rijeka, Scarpina 5, 1. kat
Broj mjesta je ograničen (7), zato je prethodna prijava obavezna.
Info i prijave: 098 734749 ili janapuz@gmail.com JANA
Dođite u udobnoj odjeći i sa sobom OBAVEZNO DONESITE podlogu za ležanje, dekicu ili pokrivač i jastučić za pod glavu, kako bi Vam bilo čim udobnije i bočicu sa vodom.
Dođite 10 minuta ranije da se svi udobno smjestimo!

NAREDNE GONG KUPKE U MJESECU KOLOVOZU održati će se u utorak 30.08. u 18:00 i 20:00 sati.
Za sve prijedloge i pitanja možete mi se obratiti na gore navedeni email ili telefon.
 
Informacije za one koji još nisu prisustvovali kupki:

GONG je starodavno glazbalo čiji zvuk i vibracija usklađuju rad desne i lijeve polovice mozga, djeluju direktno na cijelo tijelo, zavibriraju sa svakom stanicom našega tijela, energiziraju ih i tako potiču njihovu obnovu.

MJESEČEV GONG djeluje na 2. čakru (energetski centar) i stimulira kreativnu energiju. Dobar je za uravnoteženje rada limfnog sustava, kao i za regulaciju mjesečnice. Ton Gis mjesečevog gonga poboljšava komunikaciju općenito, djeluje na razvijanje strpljenja, samopouzdanja, kreativnosti, izdržljivosti i dobrobiti, odstranjuje osjećaje frustracije, straha i tjeskobe. Dobro djeluje na bubrege, mjehur i ženske reproduktivne organe.
ZVUČNA KUPKA SA GONGOM koristi vibraciju gonga da pokrije sve ljudske frekvencije i energetske centre. Stvara opuštajući osjećaj dobrobiti sličan onome nakon meditacije, vježbanja ili vježbi disanja bez mentalnog ili fizičkog napora (sav rad odrađuje gong). Preporuča se za otpuštanje stresa, negativnih uzoraka misli i jačanje živčanog sistema.

Radimo uz podršku Punog Mjeseca. Vrijeme Punog Mjeseca je vrijeme postavljanja namjera i vrijeme kada svjesno odbacujemo uzorke koji više ne koriste našem razvoju i napretku. Time otvaramo vrata k iscjeljenju dajući energiju pozitivnim namjerama. U istočnjačkim kulturama vjeruju da nam se u određeno vrijeme Mjeseca, pogotovo za vrijeme Mlađka i Punog Mjeseca pojavljuju uvidi te da vidimo naše situacije i položaje sa većom jasnoćom i preciznošću, jer je to vrijeme veće mentalne jasnoće. Zato u te dane odvajaju vrijeme za post i meditaciju.