GONG kupka u Krasu na Krku

PRIDRUŽITE NAM SE NA GONG KUPKI U UTORAK 21.06. U KRASU NA KRKU!
Priuštite si zvučnu masažu vibracijama mjesečevog gonga i tibetanskih zdjela!
gonggo

Za sve vas koji se još niste upoznali sa gongom, gong je starodavno glazbalo čiji zvuk i vibracija usklađuju rad desne i lijeve polovice mozga, djeluju direktno na cijelo tijelo, zavibriraju sa svakom stanicom našega tijela, energiziraju ih i tako potiču njihovu obnovu.

MJESEČEV GONG djeluje na 2. čakru (energetski centar) i stimulira kreativnu energiju. Dobar je za uravnoteženje rada limfnog sustava, kao i za regulaciju mjesečnice. Ton Gis mjesečevog gonga poboljšava komunikaciju općenito, djeluje na razvijanje strpljenja, samopouzdanja, izdržljivosti i dobrobiti, odstranjuje osjećaje frustracije, straha i tjeskobe. Dobro d…jeluje na bubrege, mjehur i ženske reproduktivne organe.

ZVUČNA KUPKA SA GONGOM koristi vibraciju gonga da pokrije sve ljudske frekvencije i energetske centre. Stvara opuštajući osjećaj dobrobiti sličan onome nakon meditacije, vježbanja ili vježbi disanja bez mentalnog ili fizičkog napora (sav rad odrađuje gong). Preporuča se za otpuštanje stresa, negativnih uzoraka misli i jačanje živčanog sistema.

Radimo uz podršku Punog Mjeseca. Vrijeme Punog Mjeseca je vrijeme postavljanja namjera i vrijeme kada svjesno odbacujemo uzorke koji više ne koriste našem razvoju i napretku. Time otvaramo vrata k iscjeljenju dajući energiju pozitivnim namjerama. U istočnjačkim kulturama vjeruju da nam se u određeno vrijeme Mjeseca, pogotovo za vrijeme Mlađka i Punog Mjeseca pojavljuju uvidi te da vidimo naše situacije i položaje sa većom jasnoćom i preciznošću, jer je to vrijeme veće mentalne jasnoće. Zato u te dane odvajaju vrijeme za post i meditaciju.

Dođite u udobnoj odjeći i sa sobom OBAVEZNO DONESITE podlogu za ležanje, dekicu za pokriti i bočicu sa vodom.
Dođite 15 min ranije da se svi udobno smjestimo!
Prije same kupke napraviti ćemo par vježbi disanja da bi pripremili tijelo i um za intenzivnije djelovanje zvučne kupke.

Vrijeme trajanja: 1 sat
Preporučljiva donacija za sudjelovanje: 50 kuna
Adresa:_____

Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.
Info i prethodne prijave radi ograničenog broja mjesta uputite na e-mail janapuz@gmail.com ili na telefon 098 734749.