Film svima

Dragi svi, drage sve,

ovim vas putem pozivamo na drugo izdanje projekta Film svima, ciklusa filmova prilagođenih gluhim i nagluhim osobama koju koju organiziramo u suradnji s Udrugom gluhih i nagluhih Rijeka.

Nakon uspješnog prvog izdanja ciklusa filmova prilagođenih gluhim i nagluhim osobama pod nazivom Film svima, u drugom izdanju donosimo bogati program za sve uzraste te pozivamo sve zainteresirane u četvrtak i petak, 28. i 29. rujna u prostor velike dvorane Filodrammatica (Korzo 28/1). Filmovi su prilagođeni za gluhe i nagluhe osobe.

Ulaz na projekcije je slobodan.

Srdačno vaši,
Filmaktivovci

Film svima, ciklus projekcija filmova prilagođenih gluhim i nagluhim osobama.
četvrtak i petak, 28. i 29. rujna 2017.
Velika dvorana Filodrammatica | Korzo 28/1
Ulaz slobodan, svi su dobrodošli <3
______________________________

Film svima projekt je koji udruga Filmaktiv provodi u suradnji s Udrugom gluhih i nagluhih Rijeka s ciljem prilagodbe audiovizualne kulture osobama s oštećenjem sluha.

Program Film svima uključuje relevantne hrvatske dokumentarce i igrane filmove u kojima će zajednički moći uživati svi bez obzira na oštećenje sluha. Ovogodišnji program uključuje dokumentarni film riječke redateljice Maše Drndić, Polazište za čekanje, nastao 2013. u produkciji Filmaktiva koji je na programu u četvrtak, 28. rujna u 19 sati. Drugi dan drugog izdanja Film svima započinje ovogodišnjom uspješnicom, filmom Uzbuna na Zelenom Vrhu, redateljice Čejen Černić, koji je do sada pogledalo više od 200.000 gledatelja. Film nastao u produkciji Kinorame na programu je u petak, 29. rujna u 13:30 sati. Film svima u četvrtak u 19 sati zatvara nagrađivani dokumentarac, Lijepo mi je s tobom znaš, redateljice Eve Kraljević, nastao u produkciji Hulahopa.

Vidimo se u Filodrammatici!

Film svima! Kultura svima!

__________________________

Program se provodi u suradnji s Udrugom gluhih i nagluhih Rijeka te uz financijsku podršku Grada Rijeke, Hrvatskog audiovizualnog centra i Zaklade „Kultura Nova“.