Ekološki sajam povodom Dana Grada Opatije

Ove subote, 28. srpnja 2018., očekuje nas šesto ovogodišnje izdanje 9. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo.

Ekološki sajam povodom Dana Grada Opatije održat će se na već dobro poznatom starom mjestu – ispred tržnice Mrkat u razdoblju od 8 do 13 sati. Na sajmu će se okupiti osamnaest eko certificiranih proizvođača koji će svoje eko proizvode ponuditi građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima.

Proizvođači će ponuditi šarolike i prirodno uzgojene proizvode poput voća, povrća, meda, mliječnih proizvoda, žitarica, kruha, ulja (maslinovo, bučino, konopljino i dr.), ljekovitog bilja, kozmetike, ali i mnoge druge.

Pozivamo sve zainteresirane građanke, građane i slučajne prolaznike da nam se pridruže u Opatiji,
u subotu, 28. srpnja 2018.
od 8 do 13 sati
ispred tržnice Mrkat
te da se opreme najukusnijim i najzanimljivijim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača.

Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja za sve zaljubljenike eko uzgoja, ali i zainteresirane prolaznike i to je fantastična prilika za svih da se bolje upoznaju s radom ekoloških proizvođača te da kušaju i kupe odlične, certificirane proizvode.

Veselimo se Vašem dolasku!

Ekološki sajam Opatija je dio projekta Žmergov ekološki centar koji se i ove godine provodi uz financijsku podršku Grada Opatije.

Udruga Žmergo
V. C. Emina 3, Opatija; T: (051) 271 459; M: 095 87 05 423
E: zmergo@zmergo.hr; web: zmergo.hr;

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.