DREVNA ZNANJA HAVAJSKIH ŠAMANA

HUNA KALANI: DREVNA ZNANJA HAVAJSKIH ŠAMANA

Cjelovita iskustvena edukacija

Vođena osobnim iskustvom uz duboku zahvalnost i poštovanje Martynu Carruthersu, tehnici Soulwork i znanjima Huna dolazim do spoznaje da su naši roditelji i naši preci zapravo naši najveći duhovni učitelji.
Kroz stoljeća se čovjek odvaja sam od sebe, odvaja fizičko od duhovnoga, fizičko od emotivnoga i fizičko od intelektualnoga. Zbog sve većeg konzumerizma danas su u prvom planu površne informacije koje hrane ego dok su ostali dijelovi bića zapostavljeni i zablokirani. Martyn i njegovi učitelji donose nam stoljetna znanja koja nam mogu promjeniti život, donijeti radost, mir i sklad u naša srca i u naše obitelji.
U sklopu programa: Upalimo unutarnje svijetlo, budimo u balansu!, udruga Balans u suradnji sa udrugom Auris poziva Vas na radionice Huna Kalani.

Edukacija Huna Kalani sastoji se od 5 stupnjeva*:

1. stupanj – povezivanje svjesnog, podsvjesnog i nadsvjesnog uma, iscjeljivanje odnosa u obitelji i krivnje povezane s njima, doživljaj proširene svijesti o vremenu (svibanj)
2. stupanj – učenje prikupljanja i usmjeravanja elementarne energije i razumjevanje principa kreacije i dekreacije (lipanj)
3. stupanj – rad sa snovima i simbolima, “svjesno sanjanje”, iskustvo Kahuna svijesti (ravnoteže između sna i stvarnosti) (srpanj)
4. stupanj – istraživanje povezanosti s obitelji, precima, prirodom i multidimenzionalnom realnošću, komunikacija sa nevidljivim svijetom (kolovoz)
5. stupanj – iskustveno učenje na Havajskim svetim mjestima

Sudionici dobivaju certifikat nakon završenog 4. stupnja

Predavač:           Martyn Carruthers (Kanada)
Mjesto održavanja : udruga Balans, Milutina Barača 16/1, Rijeka

*svaki stupanj traje 3 dana, prvi stupanj:

20.5  petak-  17.00-21.00h
21.5. subota-  9.00-19.00h  pauza -13.00-14.00h
22.5. nedjelja  9.00-19.00h  pauza -13.00-14.00h

informacije i prijave na telefon . 092/285 8835 Melani
www.systemiccoaching.com/huna_home.htm
www.mentor-coach.eu