dreamdance u ZGB, Zaboku i čakovcu?

DreamDance je radionica slobodnog (plesnog) pokreta, doslovno jahanja na zvuku, istinskog uživanja u sebi, u pokretu, u glazbi i u društvu izuzetno dragih ljudi.

den-dream-dance

Voditelj donosi pregršt dobrih ritmova i mistične melodije iz dalekih krajeva, kroz koncept
koji je gradio koristeći svoje dugogidišnje istraživanje glazbe kao glazbeni urednik, D.J. i kasnije voditelj škole za mlade D.J.-e, no, sve filtrirano kroz istraživanja sebe u brojnim radionicama različitih tehnika rada na sebi koje pohađa već dugi niz godina. Sam DreamDance osmišljen je prije nekoliko godina otkada je iz matične Rijeke, otplesan i do Zagreba, Krka, Novog Sada…
DreamDance potiče individualnost (ali ne poništavajući dobar odnos s grupom), relaksira, opušta, fokusira, razgibava …potiče da volite sebe. Ovaj trening i nadasve energizira! Postajete mala nuklearna centrala. Ostajesamo da vidite kamo s tom energijom u kreativnost.
Nepotrebno je predznanje, već nakon prvih termina ste “kod svoje kuće” sa programom i SAMIM SOBOM. Igrajte se sobom, istražite sebe, svoje tijelo.

Isplešite se na predivnom nezadimljenom mjestu sa vrhunskim zvukom istražujući sebe.

DreamDance vas NE čini savršenima, već Vas podsjeća da to i tako jeste, omogućava Vam da stresete prašinu svakodnevice sa sebe. Program za “odlikaše” ali i one iz zadnjih klupa 😉 Isprobajte!

Termini su uvijek navedeni na stranicama Udruge Spirit (www.spirit-ri.hr).

Trenutno aktualan je Zagreb 5.6. nedjelja (Kuća Života,Vlaška ul), a kako istog tjedna postoji mogućnost organiziranja u Zaboku i Čakovcu (srijeda 8.6.) možete potpomoći da se to desi iskazujući interes slanjem mejla organizatorima! Za zakazati skup u tim gradovima potrebno je bar 8 prijava i to najkasnije do 3.lipnja.

U ovim dvoranama ima samo 12 mjesta za polaznike stoga požurite sa rezervacijama!

Za učestvovanje obavezno je ispunjavanje PRIJAVNICE

kojom ste prihvatili uvjete održavanja programa.

Više o programu možete saznati kontaktirajući voditelja ili -> na ovom linku!

I pazite što želite, moglo bi se ostvariti 😉