DIVINE VEČER U RIJECI

Meditacijom do uspješnog života

Da li se i vama dešava da manevrirate s previše obaveza i premalo vremena?

Danas se često postavlja pitanje kako u ovom užurbanom načinu života ostvariti sreću, zadovoljstvo i uspjeh te kako izbalansirati privatni i poslovni plan.

Ključ ostvarenja uspješnog i ispunjenog života je – meditacija!

Upravo to je tema naše četvrte Divine Večeri koja se održava 25. veljače od 19 do 21 sati u Rijeci, u Grand hotelu Bonavia, Dolac 4.

***

Znanstvena istraživanja pokazuju da se 20-minutnom meditacijom postiže opuštanje i duboki odmor kao za vrijeme višesatnog sna, što ima izrazito povoljan učinak na naše fizičko i psihičko zdravlje. Kroz meditaciju svi mentalni procesi se poboljšavaju, jača se koncentracija i pamćenje, budi kreativnost, uklanja napetost i depresija te potiče pozitivno stanje duha. Meditacijom postižemo unutarnji mir i balans, imamo više fizičke energije i elana te postajemo bolji u svemu što radimo.

Na Divine Večeri Swami Urgaya, osnivač i lider DEP-a, predstavit će vam meditaciju pomoću koje svatko može živjeti uspješan i balansiran život.

Očekuje vas ugodno druženje uz ostale zanimljive predavače iz Rijeke – Jasenku Zubac i Tamaru Zubak, puno korisnih savjeta i praktičnih vježbi za energizaciju i opuštanje, muzički nastup Sabrine Hebiri – lice s naše naslovnice te prekrasne glazbenice iz Rijeke, degustacija zdravih slatkih i slanih slastica uz tople napitke koje nam donosi poznata riječka „Demetra“, pokloni poznatog riječkog branda energetskih pločica „First in the Raw“, tombola sa bogatim nagradama sponzora i još mnogo toga.

PRIJAVE ZA DIVINE VEČER:

Ulaznicu možete kupiti putem emaila ili telefonski, po promo cijeni od 88 kuna za ranije uplate do 20.02, a od 21.02. te na dan samog eventa cijena ulaznice je 108 kn.

E: pisinam@dep.life, M: 091 2545 339

F: https://www.facebook.com/DivineEnergyPark

Kako je broj mjesta ograničen, potrebno je svoju ulaznicu kupiti na vrijeme.

***Kupnjom ulaznice ostvarujete i jedinstvenu priliku da naučite meditaciju koja se uči u sklopu Basic Divine Health Programa po posebno povoljnoj cijeni od 600 kn (redovna cijena tečaja iznosi 1.150 kn), te koji se održava u Rijeci 26. i 27. veljače 2017.

O ORGANIZATORU:

Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje 16 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta. Na Divine Večeri ćeš se također upoznati i s „Divine Health Programom“ – sveobuhvatnim praktičnim programom za zdrav, sretan i ispunjen život.


Sponzori eventa: Demetra, https://www.facebook.com/ZeleniKutaki/

Fist in the Raw, http://firstintheraw.com/

Medijski pokrovitelji: lifestyle portal www.stilueta.net

Sponzor tiska: Tiskara Rem-B, http://www.rem-b.hr/

Sponzori nagrada: Divine Energy Park – edukativan program, Whisper of Nature – nakit i home decor, Magazin Vita, Sana zdrave delikatese, Croatian Choco Concept – dizajnirane čokolade i praline.

 

******pogledaj promo video: https://www.youtube.com/watch?v=QUl7ir7905A