DALI POSTAVLJATE PITANJA I DALI BIRATE

U našem životu mi smo ti koji odabiremo smjer kretanja. Smjer si biramo odabirom vratiju u drugim dimenzijama, a u ovoj našoj fizičkoj dimenziji to su zapravo ista vrata. Dakle, biramo gdje ćemo uči prije nego uđemo. Nakon ulaska možemo jedino mijenjati koliko je u našoj moći.

Mi imamo više alata koje učimo svakog našeg polaznika:

–           Energetski protok i usmjeravanje,

–           Izjava brisanja,

–           Postavljanje pitanja,

–           Odabir,

–           Mogućnosti,

–           I drugo.

Sada ćemo malo pojasniti postavljanje pitanja. Postaviti pravo pitanje, u pravo vrijeme je velika vrijednost. Unaprijed možemo odraditi stanje u kojem ćemo biti. Što znači da ćemo unaprijed odrediti što ćemo osjećati i što ćemo misliti. Dali ste sada pomislili da je to prezahtjevno? Odgovor je – to i onako stalno činite. Jedina stvar je što inače to radite nesvjesno i bez vlastitog odabira.

Pitanja na koja svatko traži odgovor a dovoljno ih je jednom odgovoriti su vezana za naš život sada i ovdje:

–           Tko sam ja?

–           Zašto sam ovdje?

–           Gdje sam u vremenu i prostoru?

–           Što namjeravam napraviti sada s ovim životom?

Mnoga pitanja se postavljaju kako bi bili svjesniji, kako bi si olakšali kreaciju i poštedjeli se mnogih energetskih tereta. Ovakva pitanja možemo postavljati svaki dan za svaku promjenu, priliku i predmet. S vremenom počinjemo živjeti u energiji pitanja i odabira.

Svaki dan se možemo pitati:

Kakav ___   ima doprinos za mene?

Što mogu raditi s tim?

Mogu li to promijeniti?

Kako može biti bolje?

Kako mogu dati više?

Kako mogu primiti više od ovoga?

Koje su druge mogućnosti?

Dali je ovaj izbor bitan za moj život?

Kako mogu ___  učiniti jasnijim?

Kako ___  mogu napraviti s lakoćom?

Ova i druga slična pitanja dat će vam više svjesnosti i volje za budući život.

Sada ću pojasniti nekoliko važnih odabira za osobni rast i sigurnost u svoj odabir. Ove odabire koristite na dulje vrijeme i za različite ciljeve.

Proces ostvarivanja cilja

U svojem procesu ostvarivanja svojih želja i ciljeva razgovarajte s drugima. Tako će te umanjiti suvišnu energiju koja vas udaljava od  ostvarivanja ciljeva. Razgovarajte s osobama s kojima vam je ugodno. Kada govorite o svojem cilju, podizat će vam se energija kao da je cilj već ostvaren.

Moramo imati razlog za postizanje cilja

Kada imamo cilj, jasno je svima da u procesu imamo mnoge izazove i prepreke. Također, nude nam se i mnoga pomagala s kojima možemo svladati izazove i prepreke. Sve prepreke i pomagala smo si sami postavili nekada u povijesti naše vječnosti.

Da bi bili veći od naših prepreka moramo stvoriti dubinu našeg cilja. Drugo, preprekama moramo oduzeti svu snagu koju možemo. Prepreke su onoliko velike koliko im mi damo energije. Dubinu ili snagu za ostvarivanje našeg cilja stvaramo odgovorom na pitanje – ZAŠTO?

Biti zahvalan

Sva učenja će vas na neki način dovesti do ovog važnog elementa – osjećaja zahvalnosti. Nema ograničenja kada je zahvalnost u pitanju. Biti zahvalan svemu u svojoj okolini svaki dan, može vam dati samo blagoslove za život. Također je zahvalnost odabir smjera. Zahvalnost vam otvara jednu novi pogled na cijeli ovaj nama poznati svijet, također daje odabir i drugim kvalitetama koje imaju poniznost kao preduvjet.

Budi u svemu što radiš

Sve što misliš, osjećaš i radiš, radi to svjesno. Svatko od nas je potpuno jedinstveni i samim time neusporediv sa drugome. Svatko tko sebe unosi u svoja djela daje vrijednost koju svi osjete. Odabereš tko želiš biti prije nego bilo što učiniš i onda to budi dok to radiš.

Djeluj na svim razinama

Kada se nešto događa u životu, normalno je da djelujemo logično. Imamo neka prethodna iskustva i djelujemo na temelju tih podataka. Zapitajmo se – koliko mi imao zapravo podataka kada pogledam cijelo svoje biće? Takvu brojku ne možemo napisati. Naš duh, duša, intelekt i um su potpuno povezani i u stalnoj su interakciji. Kada nešto odlučujemo i kada djelujemo, a slušamo svoje biće kao cjelinu onda nam stvari postaju jasnije. Naš um sam za sebe nešto povezuje, promišlja i percipira, ali naša duša zna.

Pitanja i odabiri su naši prirodni alati koje možemo stalno koristiti i imamo na njih potpuno pravo. Vrlo su moćni i konkretni. Koristite ih što više!

Veselimo se zajedničkom radu,

YourHealingPro

Best regards,

Tomislav Mustač

tomislav@yourhealingpro.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.