ČIŠĆENJE ENTITETA I POZIVNICA NA PELLOWAH INICIJACIJU

U ovom stanju rastresene energije i vrućih previranja, mogući su  osjećaji da se stvari teško pokreću, negativne reakcije i misli, nezadovoljstvo, te da kad se nađemo u masama, šoping centrima, mjestima javnog okupljanja, te čak i radnom mjestu, dolazi do iznenadnog osjećaja tuge, nezadovoljstva, neraspoloženosti, pa  čak i negativnih fizičkih senzacija. Kako to objašnjavaju Kahune, Havajski iscjelitelji, neki entiteti su se “zakačili” na određeni dio tijela, svijesti ili podsvijesti. Na Havajskom otoku Kauai postoji određena metoda nazvana zaštita kokosovim orahom.

pell

Na zadnjem druženju Pellowah praktičara smo usvojili ovu metodu, kako ona radi, funkcionira i uspješno riješava te negativne emocije i događaje.  Kako se to radi?

 

ENERGETSKI ŠTIT KOKOSOV ORAH (KAUAI METODA)

 

Zamislite kako izgleda kokosov orah. Iznutra je bijel a izvana tamno smeđi i čupav, izuzetno tvrd. Dlan ruke postavite prema sebi, s tim da je palac priljubljen unutar dlana. Tri puta pređite rukom od bazne čakre do donje usne, gore dolje. Čim dotaknete donju usnu, spustite ruku dolje do bazne čakre. Srebrno bijela Božanska svjetlost se spušta od krunske čakre to solarnog pleksusa.

Srebrno bijela svjetlost raste svuda oko vas u dijametru od metar i pol , a izvan toga je tamna smeđa ljuska.

Ponovite MOJA ENERGIJA , MOJA ENERGIJA OSTAJE UNUTAR MENE. TVOJA ENERGIJA, TVOJA ENERGIJA OSTAJE IZVAN MENE – 3 x ponoviti i skenirati rukom. Ovo raditi svakog jutra ili po potrebi kad osjetite da bi vaša energija mogla biti ugrožena.Slobodno nazovite na 098 1616 077 ako trebate pojašnjenje.  Za čišćenje entiteta i negativnih energija iz prijašnjeg perioda postoji druga metoda koja se radi 21 dan i koju na zahtjev šaljem.

POZIVNICA:

Novi datum za Pellowah tehniku iscjeljivanja prvog stupnja je u subotu 19. studenog od 10 do 17 sati. Za sve upite slobodno nazvati na 098 1616 077.

 

Ako se osjećate izgubljeno, usporeno, depresivno, na raskrsnici života i želite se iz toga izvući, te pronaći najbolji mogući put i donijeti najbolju moguću odluku, onda je Pellowah tehnika mogući odgovor za vas. Sa Pellowah tretmanima mijenjate svoju svijest, a postajući praktičar Pellowah imate mogućnosti pomoći drugima oko sebe i besplatno razmjenjivati tretmane sa drugim praktičarima. Udruga PellowahHr svojim članovima jednom mjesečno omogućuje primanje dodatnih inicijacija besplatno i to već radimo dvije godine. Dodatne inicijacije vrijede desetorustruko u odnosu na redovite tretmane. Uz to učimo i druge metode kao naprimjer metodu tapkanja za uklanjanje fobija, te obnavljamo znanje vezano uz Pellowah tehniku iscjeljivanja. U komunikaciji sam sa praktičarima i vrlo dostupna te uvijek spremna pomoći. Uz to radimo i grupne tretmane na daljinu ljudima u velikoj fizičkoj ili psihičkoj krizi i naravno samim praktičarima da bi ih osnažili i omogućili njihov rast.

 

Cijena je 800 kuna i uključuje: edukaciju, inicijaciju, materijale, vegeterijanski ručak, certifikat i račun. Održat će se u Klinča Sela. Ako želite doći autobusom, broj 165 vozi sa Savskog mosta vrlo često i  to za cijenu gradske karte. Treba vam 30 minuta.

 

S ljubavlju i svjetlošću,

Snježana