Brza formula podizanja vibracije

Kreiranje realnosti, ponekad je jednostavna, ponekad nije.

Kreiranje je stvar vibracije, a vibracija je pitanje svijesti.

Stara dobra izreka kaže: ako misliš da možeš i ako misliš da ne možeš, oba puta si u pravu.

A kako misliti drugačije kad podsvijest upravlja s nama? Programi koji su učitani davno prije…

Kako spoznati koje su to krive misli koje odašiljemo onda kada želimo ili bar mislimo da želimo neku realnost i kako ih usmjeriti prema svom rješenju, pitanja su koja velika većina ljudi još uvijek ima.

Što je najvažnije za kreiranje realnosti

Kod kreiranja nove realnosti, jedno je sigurno. Mora doći do promjene razine svijesti i drugačijeg načina razmišljanja od onog ustaljenog da bi se dogodila promjena vibracije, a samim tim i realnosti.

To je razlog zašto ne možemo kreirati različite situacije sa istim načinom razmišljanja. To znači da čovjek najprije mora nešto novo spoznati da bi mogao kreirati nešto novo.

Čovjek zapravo energetski, stavovima, držanjem, mislima, sposobnostima i općenito kvalitetama mora postati netko drugi da bi došao do svog rješenja.

Zato se koristi vizualizacija kao alat , da bi se dobila predodžba i osjećaj kako je to kada je nova realnost na snazi.

Međutim, vizualizirate li samo sebe u nekoj novoj realnosti, a istovremeno ne vjerujete u to što vidite znači samo da vibrirate da je nemoguće biti ili imati to nešto i tako ostajete na istoj razini i kreirate isto ili ništa.

Recimo da vizualizirate sebe u kući sa bazenom ili vozilom koje želite, sa obitelji kakvu želite ili na mjestu na kojem želite biti, sa titulom koju želite imati, um će, promatrajući tu sliku, izvući iz podsvjesnog uma ono što mu je u tom trenutku poznato vezano uz tu situaciju. Uvjerenje koje je trenutno poznato vezano uz tu situaciju.

Takvo uvjerenje najčešće je negativno i ne podržava novu realnost, jer da je  drugačije, već bi bili u toj novoj realnosti.

Kako pravilno  vizualiziratii ujedno podići vibraciju

Vizualizacija je moćan alat. No, tek onda kada se koristi na ispravan način. Vizualizirajte sve što želite biti ili imati, ali najvažniji segment za podizanje vibracije. Vizualizirajte svoju željenu stvarnost, i sebe u njoj.

Pogledajte sebe u toj verziji sebe, dok ste u toj novoj realnosti. Promotrite koja je to energija kojom odišete, kako zračite?

Definirajte osjećaje koje imate u toj verziji sebe, definirajte što mislite, koje životne postulate zastupate, stavove i rješenja, koje resurse ili sposobnosti posjedujete kad ste u toj verziji sebe.

Koje su to kvalitete osobnosti koju posjedujete, a najvažnije što je to što ta verzija vas zna o životu i sebi što vi ne znate? Koji su to ključni postulati životni kojima se vodi, što zna o životu i mogućnostima u njemu te koju energiju očituje.

To što ona zna, vama fali u vašim spoznajama.

Dakle, konstruirajte vizualno tu idealnu verziju sebe ispred sebe.

Kada ste definirali sve navedeno, zamolite tu verziju sebe sa svim tim spoznajama da se stopi sa vama, sa vašim obličjem.

Neka se sva energija, sve misli, svi stavovi, sposobnosti i vibracija, stopi sa vašom sadašnjom verzijom, sa vašim fizičkim i energetskim obličjem.

Tada se integriraju stavovi i mentalni procesi i diže se razina svijesti bez mučnih iskustava koje u normalnim uvjetima morate prolaziti.

Primijetit ćete kako se miješaju vaša i energija te idealne verzije vas koja je usklađena sa rješenjem, a onog trenutka kada u potpunosti vizualno uspijete integirati sve navedeno, ono će postati i dio vas na svim razinama, a pogotovo vibracijski.

Kada ta energija integrira u potpunosti, tada  ste svoju vibraciju uskladili sa vibracijom rješenja i tada ćete privući to što trebate, želite.

Melita Manojlović, Life Business Coach

https://www.facebook.com/Melita-Manojlovic-Life-Business-coach-1377441559172152/
melitamcoaching.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.