Brisanje obiteljske karme: Je li vaša obitelj “prokleta”?

Iza svih nas stoji dugi niz predaka čiju krv nosimo u našim žilama. To oblikuje naše osobine, izgled pa čak i način na koji vidimo svijet. Ali postoji još nešto što dolazi od obitelji…

Ako imamo duhovno opterećene roditelje ili pripadamo obitelji koja nosi breme predaka, onda i mi postajemo dio toga. To je naša obiteljska karma – dio onoga što jesmo, ako se odlučimo to biti.

Obiteljska karma

Karma vaše obitelji i vaše krvne linije naziva se obiteljska karma. Ako imate duhovno razvijene roditelje, onda imate dvostruki karmički teret zbog njih. Kako to funkcionira? U smislu karme, ako je netko prokleo vašu obitelj, taj duhovni teret se nastavlja kroz cijelu obitelji.

Mnoge čarobnice u Egiptu proklinjale su obitelji iz ljubomore. Ali duhovnost djeluje na čudan način. Možda je ta ista čarobnica koja vas je proklela jedan od vaših roditelja.

Ili ako ste ubijeni u jednom od svojih prošlih života, jedan od vaših sadašnjih roditelja je bio ubojica. Zbog preobrazbe, morate se suočiti sa svojim neprijateljem, biti čvrsti u ljubavi prema njemu i duhovno rasti. To je ljepota karmičkog sklada.

Obiteljski obrasci

Lako možete prepoznati obiteljske obrasce kada imate duhovni teret. Ako je vaša baka bila previše blaga i ljudi su je iskorištavali, onda bi ona mogla imati probleme s alkoholizmom i pušenjem, piše Conscious reminder.

Vaša majka će slijediti istu temu i bit će sklonija žrtvovanju za druge i na kraju završiti kao i ona. Kao odrasla osoba razvit ćete tu sklonost prema alkoholizmu – postajući dio obrasca.

Osobine nositelja

1) U vašoj obitelji osjećate se kao da ste najrazvijeniji na svojoj duhovnoj strani i najsvjesniji

2) Bolesti, obiteljski obrasci i ovisnosti koje dolaze od vaših roditelja postaju i vaš problem

3) Bili ste povučeni kao dijete i drugačiji od svoje obitelji

4) Nosite se s bolestima što je ogroman teret za nošenje

5) Pohađate radionice za duhovno iscjeljivanje. Postoji potreba da se riješite energetskih blokova. Vi podsvjesno znate da ste nositelj, iako to ne možete prenijeti svjesnom umu.

6) Obiteljska pitanja vas muče, ali ako pokušate iznijeti svoje mišljenje, vaša obitelj vas kritizira i izaziva. Zaključili ste da je vaša obitelj nesvjesna.

7) Kada idete na sesije regresije iz prošlog života, otkrivate da je u vašim prošlim životima bilo mnogo prilika kada ste stupili u interakciju s članovima svoje obitelji. I vi ste nekoliko puta u mnogim prošlim životima bili transformator.

8) Bili ste pogrešno shvaćeni i ostavljeni sami, ali vaša ukorijenjenost u ljubavi nije se pokolebala. Koliko god se situacija ispostavila mračnom, još uvijek držite oči uprte prema svjetlu.

9) Možete vidjeti obiteljske obrasce u vašoj obitelji, posebno kada su roditelji u pitanju i postali ste dio toga. Vi znate da ih možete preobraziti nakon što svoj um usmjerite prema tome.

Rezanje veza

Umorni ste od toga što ste različiti, nosite teret i sada želite sve otpustiti. Pogledajte unutra, odlučite se osloboditi tereta svojih emocija i duše. Kada preuzmete odgovornost za svoj život, tek ćete tada moći krenuti naprijed, ostavljajući teret svojih predaka iza sebe.

Naučite reći “ne” svojoj obitelji. Možda su vas oblikovali, ali nisu isti kao vi, vi ste transformator. Oni vas vole, ali ako nisu uspjeli, oprostite im – naučite otpustiti.

Vi ste bili žrtva tereta vašeg roditelja – vjerovali ste da je sve savršeno, ali sada ste odrasli. Shvatili ste duhovni teret koji vaša obitelj nosi. Vrijeme je da ga se riješite.

Kako transformirati obrasce u vašoj obitelji?

Duhovne sesije otkrit će vam karmu vaše obitelji i teme prošlih života. To je kao uzorak DNK koji će vam pokazati svijetle i mračne karakteristike koje ste naslijedili od svojih roditelja. Morate to otpustiti. Za pravu čistku je potreban iscjelitelj – netko tko je upućen u mračna prokletstva i može vas osloboditi energetskih blokada.

Prvo, morate identificirati da ste nositelj. Ako ste nositelj, doživjet ćete neke tjelesne probleme: imat ćete probleme s leđima, bolnu trticu, osjećat ćete bol oko maternice pa čak i umor.

Napravite korak – otpustite. Postanite svoj gospodar. Znajte da ste nositelj i recite da ćete osloboditi teret svoje obitelji uklanjanjem teških veza. Idite korak po korak i postanite transformator vaše obitelji. Znate da imate potencijal.

To je teško, ali budite dovoljno snažni da obavite posao. Napravite korak, postanite onaj koji će očistiti svoju obitelj od duhovnog tereta. Transformirajte njihove živote i vaš vlastiti, također!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.