Besplatna pravna pomoć

U ožujku nas, u svrhu pružanja besplatne primarne pravne pomoći građankama i građanima Rijeke, ponovno posjećuje Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu. Stoga Vas još jednom molimo da obavijest o tome prenesete do Vaših korisnika, suradnika i svih za koje mislite da bi im mogla biti od koristi.

Građanke i građani moći će dobiti besplatnu pravnu pomoć dana 17. ožujka 2021. (srijeda) od 11:00 do 16:00 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava, na adresi Verdijeva 11.

Zbog osiguravanja provođenja potrebnih epidemioloških mjera, potrebno je rezervirati termin na broj telefona 051 211 888 (radnim danom od 10 do 16 sati). Građani sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit. Zbog velikog interesa, prilikom posljednjeg posjeta Pravne klinike tražio se termin više pa pozivamo sve koji nisu uspjeli na vrijeme rezervirati termin da sada to učine. U nastojanju da pravnu pomoć pružimo svima koji za njom imaju potrebu, trajanje dežurstva je produljeno za sat vremena (te će, umjesto do 15h kao do sada, trajati do 16h).

Za više informacija, građani se mogu  javiti na e-mail: pomoc@sos-rijeka.org, broj telefona 051/ 211-888 ili mobitel 091/211-8882. Više informacija o samoj Pravnoj klinici i načinu njihovog rada moguće je pronaći na: http://klinika.pravo.unizg.hr/

Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, tako da su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli.

Također, podsjećamo da sve žrtve svih oblika nasilja mogu svakodnevno dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć, ali i psihološku podršku, u udruzi SOS Rijeka (nevezano uz posjet Pravne klinike).

Puno Vam hvala što nam redovito pomažete da vijest o besplatnoj pravnoj pomoći u Rijeci dostavimo do što većeg broja građana.

Srdačan pozdrav, 

Iva Čatipović, koordinatorica i savjetnica za pravna pitanja

E: centar@sos-rijeka.org
T: +385(0)51 211 888
M: +385(0)99 311 888 0

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.