Besplatna e-knjiga -Kako promijeniti svoj život

Na zahtjev autora, s radošću najavljujemo dostupnost ove dragocjene knjige kao besplatne e-knjige tako da svi mogu imati pristup savjetima koji se u njoj nalaze, a koji potencijalno mogu promijeniti život.
 
Predstavljanjem svevremene mudrosti Buddhe na način koji je neposredno pristupačan i praktičan suvremenim ljudima, Geshe Kelsang Gyatso vodi čitaoca na blaženstveno putovanje duboke unutarnje transformacije. Od praktičnih metoda za održavanje mirnih i pozitivnih umova u sve zahtjevnijem svijetu, do otkrivanja punog dometa našeg potencijala, naučite kako transformirati svoj život time što ćete preuzeti i proučiti ovu besplatnu e-knjigu, autorov poseban dar svima.
 
Iz uvoda
 
“Od evolucije ovog svijeta, ljudska bića su u svojoj potrazi za srećom i rješenjem problema uložila gotovo sve svoje vrijeme i energiju u unaprijeđenje vanjskih uvjeta. Čime je to rezultiralo? Umjesto da im se želje ispune, ljudska patnja i problemi su nastavili rasti dok se iskustvo sreće i mira smanjivalo. Ovo jasno pokazuje kako do sada nismo pronašli ispravnu metodu za smanjenje naših problema i uvećanje sreće. Zapravo je ispravna metoda za to promjena našeg stava iz negativnog u pozitivan. To moramo razumijeti u vlastitom iskustvu.”
 
Poštovani Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche
 
kako
Poseban dar svima od autora, Poštovanog Geshe Kelsang Gyatsa
 
“Unutarnji mir, ili mentalni mir je izvor sve naše sreće. Iako sva živa bića imaju istu temeljnu želju da budu sretna čitavo vrijeme, mali broj ljudi razumije prave uzroke sreće.”
Poštovani Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche