Basic Divine Health

Nakon uspješno održane Divine Večeri u Rijeci dana 25.2.17. u Hotelu Bonavia, naša organizacija Divine Energy Park ponovno dolazi u Rijeku održati tečaj Basic Divine Health Program, te novo info predavanje u periodu od 10. do 12.03.17.

Divine Health Program (DHP) je akreditirani program Divine Energy Park organizacije iz Zagreba, održava se u subotu i nedjelju 11.  i12.3. od 15-19 sati u Demetrinom kutku – Milana Butkovića 2, Rijeka..

DHP je jednostavan i praktičan program putem kojega se revitalizira tijelo, budi unutarnji osjećaj sreće i ispunjenosti, uklanja stres, depresija i napetosti te povećava energija, samopouzdanje i unutarnja snaga. Naime, svi mi zbog svakodnevnih obaveza i briga često gubimo energiju, osjećamo melankoliju i preopterećenje, teško se oslobađamo briga, napetosti i stresa, rijetko kada znamo uživati u svakodnevnim životnim trenucima ili ih barem prepoznati . DHP je program strukturiran od nekoliko vježbi disanja, energiziranja, meditacije i oslobađanja napetosti iz tijela, koje se prakticiraju samostalno kod kuće, nakon završenog programa, a pomažu nam upravo kao svakodnevna higijena za naš duh da uvijek imamo energije i elana, da budemo opušteni, veseli i da s lakoćom privlačimo obilje u naš život.

 

Ukoliko se želite još više informirati o samom tečaju ili bez obaveza saznati puno korisnih savjeta i praktičnih tehnika, pozivamo vas BESPLATNO INFO VEČER u petak 10.03. u 18:30 sati u Demetrinom kutku.

 

Broj mjesta je ograničen pa je obavezna prijava na mob 091 1617 540 ili mail: pisinam@dep.life .

Više informacija možete pronaći i na ovom linku: https://www.facebook.com/events/1849659315305364/.

 

Hvala.

Srdačan pozdrav