BABAJI SURYA NAMASKAR & MUDRE 1. STUPNJA 

BABAJI SURYA NAMASKAR & MUDRE 1. STUPNJA
 

Po prvi puta u riječkom Ganesha Yoga Centru imate priliku doći na tečajeve Babaji Surya Namaskara & mudri 1. stupnja,  i to 17. 2. od 10:00 do 16:00 sati.

Babaji Surya Namaskar i set od 10 mudri 1. stupnja su duhovne prakse koje su sastavni dijelovi Bhakti Marga Sadhane.

Riječ ‘sadhana’ znači duhovna praksa. Bhakti Marga nudi jednu sadhanu s pet različitih tehnika uz pomoć kojih ćeš se doslovce zaljubiti u život. Iako svaka od tehnika potječe iz istog izvora, svaka je jedinstvena zbog načina na koji prodire kroz tamu i osvjetljava put prema stvarnoj sreći i istinskoj ljubavi. Naše će vam tehnike pomoći umiriti um i utonuti u tišinu srca u kojem će procvjetati ljubav.

Babaji Surya Namaskar, jedna od tehnika, je meditacija u pokretu koja slavi božanstvenost hrama ljudskog tijela. Radi se samo nekoliko minuta i unosi svjetlost i vitalnost u čitavo vaše biće. Dok se vaša svakodnevna praksa ukorjenjuje u samu srž vašeg tijela, misli se stišavaju, a pokret postaje mekan, svjesni izričaj tvoje unutrašnje snage.

Mudre su energizirajući položaji koje se rade s rukama ili tijelom. Njihova svrha je pročišćenje energetskih kanala u svrhu duhovnog napretka. One također podržavaju fizičko, mentalno, emotivno i duhovno blagostanje.

Subotnje jutro ćemo započeti energizirajući tijelo pozdravom Suncu – Babaji Surya Namaskarom, i unijeti u njega zrake sunca i svježu energiju. Nakon pauze za ručak očekuje nas meditativni dio kada ćemo učiti meditirati s mudrama. Oba tečaja ispreplest ćemo s ponešto hatha joge te ubaciti i pokoju vježbu disanja. 😊

Voditeljica tečaja Acyuta Atipriya Jambavatidasi je dugogodišnja učiteljica joge i meditacije. Porijeklom iz Karlovca, život je posvetila putovanju svijetom i poučavanju joge kako bi pomogla polaznicima svojih tečajeva da dođu u dodir sa svojim bićem i unutar sebe otkriju istinsku, beskonačnu ljubav. Certificirana je učiteljica Bhakti Marga Sadhane.

Više informacija i obavezne prijave na:
00385 97 671 0791 – Acyuta Atipriya Jambavatidasi
aaj@bhaktimarga.hr
www.sadhana.bhaktimarga.org/

Požurite sa prijavama jer je broj mjesta ograničen!
Donacije za radionicu su 200kn.

Svi ste srdačno pozvani. Vidimo se! ☺