astrološka škola

OSNOVE ASTROLOGIJE

U petak 12.5.2017. u 17sati započinje edukacija: Osnove astrologije.
Cilj osnovne edukacije je obuhvatiti temeljna znanja iz astrologije i upoznati polaznika sa znakovima, kućama, planetima, njihovom simbolikom, elementima i kvalitetom. Susreti uključuju predavanja i praktične uvide na našim kartama.
Edukacija traje dva vikenda u dva mjeseca:
12.5.2017. od 17 do 21 – 13.5.2017. od 9 do 14.
Nastavlja se drugi vikend u 6 mjesecu, točnije petak 9.6.2017.
Ovaj 1. stupanj je temeljni seminar Astrobalance, škole osobnog rasta i razvoja kroz astrološku simboliku.
Informacije možete dobiti na broj telefona:091 17 66 888 ili porukom na stranici AstroB.

ASTROBALANCE ŠKOLA

Škola se sastoji od tri dijela- Natalna astrologija, Astrobalance, te Učiteljski nivo. Ukupno se sastoji od 7 stupnjeva.
Polaznici mogu pohađati po želji sveukupni program škole, u tom slučaju mogu se kvalificirati za voditelja tečaja, odnosno samo oni koji će poslije raditi kao astrolozi ili predavači u Astrobalance školi moraju završiti sve stupnjeve.
Svaki stupanj se nadovezuje na prijašnji, no pojedinci mogu pohađati određene stupnjeve prema interesu, isto tako pojedinci se mogu educirati samo za PEAT.

Edukacija svakog stupnja se sastoji od 30 sati predavanja koja će se održavati dva vikenda u dva mjeseca, i to drugi vikend u mjesecu. Vrijeme predavanja odrediti će se naknadno za svaki stupanj, prema dogovoru s grupom.
Na jesen započinje 2. stupanj u Rijeci i 1. stupanj u Zagrebu.

Natalna astrologija s psihološkim osvrtom
1. Osnove astrologije – znakovi, elementi, planeti
2. Kuće, planeti, posebna područja i bitne točke
3. Fiksne zvijezde, Kiron, čvorovi
4. Sinteza, sinastrija
5. Predikcije

Astrobalance- astrologija i energetske tehnike
6. PEAT
7. PEAT i astrologija : sinteza i vježbe

Učiteljski
8. Edukacija za voditelje po ovom programu

O voditeljici;
Edukaciju vodi Dunja Turina, osnivačica astrološke edukacije osobnog rasta i razvoja u Rijeci. Bazično znanje iz astrologije završila je pred dvadesetak godina u trogodišnjoj školi kod priznatog riječkog astrologa Damira Jovetića. Vodila je desetak godina astrološku udrugu Saturn, te organizirala mnogobrojna astrološka predavanja i edukacije mnogobrojnih astrologa.
Trenutno nekoliko godina vodi Astrobalance školu, u kojoj integrira astrologiju, pshologiju i PEAT.

O ASTROLOGIJI

Astrologija je predivno znanje koje daje odgovore na pitanja zašto, kako i kada, i omogućuje dublje razumijevanje života i jednostavnije usklađivanje sa životnim tokovima.
Jedinstvena je po svojoj preciznosti. Ne postoji nijedna mapa, aparat ili tehnika koji preciznije obuhvaća vrijeme, prošlost, sadašnjost i budućnost pojedinca, te njegovu genetiku i okruženje koje je oblikovalo njegovu/njezinu sliku svijeta- utjecaje na mišljenje, osjećaje…. Fascinantno je kako se u tom krugu nalazi sve – svi odgovori na pitanja. U to ulazi i karakter koji se oblikovao kvalitetom i vrijednostima života u ranijem dobu. Svi naši okviri – potencijali i ograničenja su nastala u ranoj dobi, na tome gradimo naše stavove, uvjerenja, otpore prema životu.
To je kao energetska mapa svih prošlih i budućih iskustava, pokazuje nam okvire i zakonitosti akcije i reakcije djelovanja. No isto tako, upravo nam to osvjetljava način na koji se možemo spiralno uzdizati.

C.G. Jung (veliki psihoanalitičar koji je u svom radu koristio astrologiju) je rekao: „Psihološko pravilo pokazuje – kad unutarnje stanje nije osviješteno, ono se tada događa izvana kao usud.”

Nitko izvana ne djeluje na nas, pa ni planete. Cijela vanjska stvarnost je odraz naše svijesti. Odgovornost je naša.
Dunja Turina

https://www.facebook.com/events/148557082349088/