4.11. Poriluk emisija, Uhvati film 3dio

Woman using vintage radio

Tema današnje emisije 4.11.2019. je UHVATIFILM FESTIVAL, a gošća Marina B. koja je surađivala na izradi titlova i drugim poslovima vezanim za produkciju festivala, inače osoba sa invaliditetom (bez statusa), nezaposlena. Ovaj je festival specifičan po tome što su akteri osobe sa invaliditetom i što je po mnogima jedan od najoriginalnijih u regiji. Proteklih nekoliko godina proširio se na 4 države i mnoštvo gradova.

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Današnju epizodu objavljujemo u nastavku:

 

 

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Slušajte nas na Radio postajama:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.