30.3. emisija Poriluk, meditacije, Kuća sunca

Danas razgovaramo sa Herminom Grbac, osnivačicom Kuće sunca, tema je pokretanje ONLINE meditacija. Kliknute na link (njeno ime) da vidite njene kontakte.

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Današnju epizodu objavljujemo u nastavku:

EMISIJA

Ovo je meditacija direktnog puta koja te, svojim smjernicama, vodi do direktnog iskustva tvog Istinskog bića i prave prirode, a to je mir, radost postojanja, ljubav i osjećaj potpunosti.

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Slušajte nas na Radio postajama:

  • 30.3.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.