29.3.emisija Poriluk; KNJIGE

emisija Poriluk, 29.3. 2021. , razgovaramo sa Helgom Paškvan, prvenstveno kao osobom koja voli čitati knjige. Potom kao aktivisticom, kulturologinjom itd.

Knjiga je kultni predmet tisućama godina. Kroz njih se zapisivalo i prenosilo znanje, ideje, misli. One su nas učile zabavljale i činile dio našeg života. Koliko toga o knjigama nije ispričano?

…………………..

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Današnju epizodu objavljujemo u nastavku:

EMISIJA u audio obliku:

Emisija ima prilog u ANIMIRANOM filmiću (ako ga još ne vidite, uskoro ga objavljujemo):

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Slušajte nas na Radio postajama:

  • 30.3.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.