21.2.emisija: Politička korektnost (i invaliditet)

emisija Poriluk, 21.2.2022. razgovaramo sa Ines Pehnec, iz Zagreba, sveučilišna prvostupnica međunarodnih odnosa. Trenutno na kraju diplomskog studija međunarodnih odnosa i diplomacije na sveučilištu  Libertas.  Vrijedi spomenuti i  angažman u udruzi Umijeću življenja

Tema razgovora je POLITIČKA KOREKTNOST; s naglaskom i na osobe sa invaliditetom, što je bilo djelomično predmet njenog preddiplomskog rada.

…………………..

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Današnju epizodu objavljujemo u nastavku:

 

Emisija ima prilog u ANIMIRANOM filmiću (nema umetnute pjesme):

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Slušajte nas na Radio postajama:

  • 30.3.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.