11.4. Vrt na daljinski? Iznajmi parcelu

Danas govorimo o interesantnom projektu, kojem je cilj podržati slavonske OPGovce te im olakšati rad i egzistenciju, no u isto vrijeme i zakupcima vrtova osigurati svježe i kvalitetno povrće.  emisija Poriluk, 11.4. 2021. , razgovaramo sa Goran Markovanović i Mario Salai koji su osmislili su aplikaciju PlantOn (klik na ime ide na njihovu stranicu!  evo i Fejs)

…………………..

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Današnju epizodu objavljujemo u nastavku:

EMISIJA u audio obliku:

Emisija u ANIMIRANOM filmiću (bez glazbe):

 

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Slušajte nas na Radio postajama:

  • 30.3.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.