11.08. Globalna meditacija za prosperitet i obilje cijelog svijeta

Od 12.02.2018. svakodnevno se diljem svijeta meditira u isto vrijeme kako bi zajedno svi skupa stvorili potrebnu energiju koja bi ubrzala i donijela slobodu, prosperitet i mir cijelom svijetu.

Meditacija za Hrvatsku počinje svakog dana u 21 sat i traje pola sata, a vodi ih Jared Rund. Meditacije su umjerene su na eliminaciju negative, bilo da se radi o bolesti ili zlu bilo koje vrste. Namjera je ostvariti mir i blagostanje cijelog svijeta i omogučiti početak Zlatnog doba. Informacije o vođenim meditacijama sa Jaredom Random, možete naći na stranici: https://global8000meditation.org/

Na početnoj stranici nalazi se popis svih zemalja iz kojih se može besplatno uključiti i slušati Jaredove vođene meditacije, kao i popis telefonskih brojeva za besplatan poziv.

Ako se odlučite priključiti svakodnevnim meditacijama, po uspostavi telefonske veze, zatraženi ste da upišete KOD za ulazak, a on je za sve zemlje svijeta isti: 303471#

Ove subote 11.08.2018. održati će se IZVANREDNA MEDITACIJA ZA PROSPERITET I OBILJE cijelog svijeta u 11h i 11 min (za Hrvatsku), a kojoj se možete priključiti preko gore navedenih brojeva na početnoj stranici Daily Global Guided Meditation.

Više o ovoj izvanrednoj meditaciji za subotu 11.08.2018 možete naći na stranici: https://www.welovemassmeditation.com/…/physical-groups-for-…

Ovo je vrijeme izabrano upravo zato da se iskoriste pozitivna zračenja kojima smo svi izloženi iz Centralnog Sunca, a koja nam i donose blagostanje za cijeli planet.
(We will be doing this meditation at the moment of the maximum of the Solar eclipse on Saturday, August 11th at 2:11 am PDT in Los Angeles. This equals 11:11 am EET in Cairo, 11:11 am CEST in Paris, 10:11 am BST in London, 5:11 am EDT in New York, 4:11 am CDT in Chicago, 3:11 am MDT in Denver and 5:11 pm CST in Taipei.)

Obzirom da mnogi žive u niskim vibracijama, ovaj val neće svi jednako osjetiti.
Zato je apel svima koji rezoniraju s ovim tekstom da odluče sudjelovati i da prenesu ove informacije čim većem broju ljudi u svom okruženju, kako bi u meditaciji svi osvješteni i visoke vibracije apsorbirali čim više pozitivne energije s kojom ćemo tada svi zajedno ostvariti promjene u svojoj okolini.

Ovo nam je prilika da se svi ujedinimo srcima i stvorimo energetski štit čiste ljubavi oko Planeta Zemlja te tako povućemo i sve spavače sa sobom.

Za uspjeh treba 144000 osoba, koje će u isto vrijeme meditirati pola sata.

Ovo nam je prilika da svi zajedno otvorimo VRATA ZLATNOM DOBU i ostvarimo potpunu slobodu i financijsku neovisnost za sve buduće generacije!!!

Preporuka je, sudjelujte!!!

Ljiljana Posavec

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.