Depilacija 010; Kazan bend

Od nedavno postavili smo novu radio emisiju koja se zove Depilacija. Ona je glazbene tematike, u ovoj epizodi bavimo se spajanjem neobičnim načinom, raznih stilova glazbe u jednu emisiju. Prava poslastica za dobro raspoloženje. Emisija se emitira svake druge nedjelje uvečer na suradničkim radio postajama, a potom će biti vidljiva na dnu ovog teksta.

Kazan je world music bend iz Zagreba koji tradicijsku glazbu ovog dijela Balkana interpretira po svom guštu i ćeifu. Poslušaj emisiju i vidi još informacija u nastavku.


Poslušaj i kupi album “Ružo”: https://kazan-zg.bandcamp.com/

Kazan je world music bend iz Zagreba koji tradicijsku glazbu ovog dijela Balkana interpretira po svom guštu i ćeifu. Pritom nastoje osvježiti taj materijal, stare pjesme ogrnuti novim zvukom koji odražava individualne estetike članova benda kao i njihovu naklonjenost različitim žanrovima. Prvi album “Ružo” izlazi krajem 2018. godine za Geenger Records.

Članovi Kazana dugo su aktivni na hrvatskoj glazbenoj sceni, te su sudjelovali i sudjeluju u radu bendova kao što su Afion, Mimika Orchestra, Sane, Kololira, Vibrica i drugi. Tijekom godina se članstvo Kazana mijenjalo, ali je osnova ostala ista dok se posljednjih nekoliko godina članstvo ustalilo te sada Kazan djeluje u sastavu:

Dunja Bahtijarević – glas Tatjana Bijelić – flauta Lucija Stanojević – violina Danijel Maoduš – gitara Zvonimir Mikulandra – gitara Sebastian Jurić – bas Marko Šturman – udaraljke

Koncerti:
14.8. Krk
22.8. Ljubljana
24.8. Sinj
18.10. Rijeka

Radio Emisija DEPILACIJA Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 20h-22h svake druge nedjelje; Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Slušajte nas na Radio postajama:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *