Programi na krku

Programi na EcoActivu na Krku su imali jako dobar prijem pa smo na vaše traženje počeli postavljati nastavke. Ovoga tjedan raspored je slijedeći:

NOVO —  svaka SRIJEDA 8:30 ujutro DancingYOGA-meditativni ples !!!!!

SUBOTA 29.7.

08.30h  —–

20.30h  ——–

NEDJELJA 30.7.
8.30h DancingYOGA-meditativni ples  (Soline kod Bagrema)

+++

21h ŠILO Riva (plaža pored) FILMSKA VEČER

+++

Svi programi u SOLINAMA na travi kod Bagrema, osim gdje je naznačeno! Ulaz donacija za pojedini program.

Naredne termine objavljivati ćemo ovdje početkom svakog tjedna, Više detalja o progamima saznajte OVDJE. Dobrodošli!

 

Naredne termine objavljivati ćemo ovdje početkom svakog tjedna, dobrodošli.


OPIS PROGRAMA:

DREAMDANCE je – Meditativno vrlo intenzivno “slobodno” kretanje – plesanje (bez zadane koreografije). Pravi “shortcut” za spajanje sa samim sobom, osvještavanje svoje savršenosti i način da se osjetite svježe, razgibano, zadovoljno,…što je i prvi faktor da budete dovoljno opušteni da vam se lakše ispune snovi i misli budu fokusirane.
Opuštenost i zadovoljstvo, uz zahvalnost, glavna su stanja potrebna da napredujete
u bilo kojem smislu – Ljubavno, Poslovno, Zdravstveno…

Voditelj: Den, dugogodišnji glazbeni urednik, ali i organizator velikog broja alternativnih radionica, seminara i raznih programa.

HATHA/ VINYASA YOGA
Put upoznavanja vlastitog tijela kroz položaje ( asane ) i tehnike disanja ( pranajamu )Program prilagođen svakom vježbaču, neovisno o dobi i fizičkoj kondiciji. poklonimo svome tijelu lakoću i gipkost, a svome srcu i umu otvorenost. Poklonimo si idealan početak Ljetnog dana!

Voditeljica: Dolores, certificirani yoga učitelj I dipl. gestalt psihoterapeut

GONG je starodavno glazbalo čiji zvuk i vibracija usklađuju rad desne i lijeve polovice mozga, djeluju direktno na cijelo tijelo, zavibriraju sa svakom stanicom našega tijela, energiziraju ih i tako potiču njihovu obnovu. MJESEČEV GONG djeluje na 2. čakru (energetski centar) I stimulira kreativnu energiju. Dobar je za uravnoteženje rada  limfnog sustava, kao i za regulaciju mjesečnice. Ton Gis mjesečevog gonga poboljšava komunikaciju općenito, djeluje na razvijanje strpljenja, samopouzdanja, kreativnosti, izdržljivosti i dobrobiti, odstranjuje osjećaje frustracije, straha i tjeskobe. Dobro djeluje na bubrege,  mjehur i ženske reproduktivne organe.

ZVUČNA KUPKA SA GONGOM koristi vibraciju gonga da pokrije sve ljudske frekvencije i energetske centre. Stvara opuštajući osjećaj dobrobiti sličan onome nakon vježbanja. Preporuča se za otpuštanje stresa, negativnih uzoraka misli i jačanje živčanog sistema

Voditeljica: Jana

Ultimativna meditacija je specifičan oblik meditacije koji pomoću određenih kratkih smjernica vodi do potpunog defokusiranja I opuštanja uma. Na ovaj način, ne samo da otkrivamo duboki unutarnji mir u nama samima, nego I svoje pravo Ja-Božansko Ja ili Svijest. Učvrsčivanje u svom centru utječe na sve situacije I odnose u našem životu, a da ne govorimo o tome da se i fizičko tijelo obnavlja I iscjeljuje.

Voditeljica: Hermina

Ples Bića je vrsta alata koji nam pomaže otkriti I izraziti sebe kroz razne osjećaje I pokrete. Uslijed izražavanja osjećaja radosti ili poleta npr., naše unutarnje stanje ili vibracija kojom zračimo se mijenja I, po zakonu privlačenja, počinje u nas život privlačiti ljude I situacije koji su izraz I podrška tog osjećaja. Kako bi u nas život bio odraz sreće najprije trebamo mi biti u stanju ili vibraciji sreće. Postavke plesa su jednostavne I prirodne I nisu potrebna nikakva predznanja.

Voditeljica: Hermina

 

U pripremi: TAI-CHI CHUAN !