16.3.emisija Poriluk, Doli Yoga ONLINE

Danas razgovaramo sa Dolores Prodan, tema je pokretanje ONLINE VJEŽBANJA YOGE. Kliknute na link (njeno ime) da vidite njene kontakte.

U ovoj situaciji, kada su aktivnosti koje umiruju i daju snage prijeko potrebne, a ne možemo zajedno u dvorani prakticirati vježbanje, uz pomoć Udruge SPIRIT i suradnice Doli Yoge možete nastaviti vježbati uz ONLINE instrukcije. Na svom FB profilu i Youtube kanalu (Doli Yoga) Dolores Prodan objavljuje potpuno razjašnjene i opisane joga položaje, vježbe disanja i načine opuštanja, kao i objašnjenje o izvođenju pojedinih, prednosti i kontraindikacije. Za sve nejasnoće i informacije vezane uz temu dostupna je i na e-mailu, ili drugim putevima. Ponuđeno je puno besplatnih sadržaja koji će se po mogućnostima nadopunjavati, a dodatne instrukcije i individualna pomoć dostupne su uz simboličnu članarinu i support projektu. Dolores Prodan, certificirana učiteljica joge već 20 godina, kojoj je ista postala način života, vodi svoje satove u Rijeci i okolici, a već nekoliko sezona poznaju ju i mnogi gosti na Krku.
Jogu sam upoznala davne 2000. g. i od tada je prakticiram svakodnevno. Za mene joga je proces koji pomaže u rastu i razvoju osobe u fizičkom, mentalnom i duhovnom smjeru. Iako započinje s tijelom, završava meditacijom (zaustavljanjem fluktuacija misli). Dakle, joga je i smireni um i fizičke vježbe i vježbe disanja i opuštanje i koncentracija i meditacija i svjesnost. Sve to nam “nudi i daje” joga, a naš je izbor što od toga želimo uzeti za sebe.

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Današnju epizodu objavljujemo u nastavku:

EMISIJA

VIDEO NAJAVA

Radio Emisija Poriluk Emitira se na svim slijedećim radio postajama: Radio Korzo , Radio OK, Radio Kastav i Radio Gorski kotar i Radio Rabu oko 19h-20h svakog ponedjeljka; Radio Kastav emitira ponedjeljkom u 22h i reprizu četvrtkom u 22h. Arhivu emisija možete poslušati na našim stranicama ovdje ; Slušajte nas na Radio postajama:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *